CAP-Group - Suomen suurin kuljettajakouluttaja

CAP-Group kouluttaa tieliikenteen ammattilaisia
CAP-Group Oy on Suomen suurin kuljettajakouluttaja ja palvelemme ammattiliikenteen tarpeita usean eri yksikön voimin ympäri Suomen. CAP-Koulutus, Suomen Ammattiliikenne Akatemia ja Traffica tarjoavat monipuoliset kurssit kuljetusalan ammattilaisille, sekä ammattilaiseksi haluaville.


Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy on virallinen Traficomin hyväksymä ammattipätevyyskoulutusta antava koulutuskeskus. Koulutuksemme kattavat kuljettajien sekä perustason- että jatkokoulutuksen. Olemme lainsäädännön asiantuntija ja käytännön osaaja. Kauttamme ammattipätevyyden jatkokoulutukset, korttikoulutukset, ADR-koulutukset, kuljetusalan säädökset yms. Teemme tarpeen mukaan uusia yrityskohtaisia direktiivin (2003/59/EY) mukaisia päiviä kuljettajien koulutustarpeen mukaan. Perustason ammattipätevyyskoulutus (140h) on toteutettu siten, että pääset mukaan joustavasti. Kurssimme aloituksia on lähes päivittäin. 

Lisätietoja kursseista: puh: 010 2790 600, info@liikenneakatemia.fi

 

CAP-Group Suomen Ammattiliikenne Akatemia koulutukset


Traffica Oy on liikenteeseen ja logistiikkaan erikoistunut koulutus- ja konsultointiyritys ja Traficomin hyväksymä kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutusta järjestävä koulutuskeskus. Koulutuslupamme kattaa sekä perustason- että jatkokoulutuksen.

Traffican koulutustarjonta: C1-, C-, C1E-, CE-, D1- ja D-ajokorttikoulutukset, ennakoiva ajo, tiellä työskentelyn turvallisuuskoulutus, ajo- ja lepoajat, piirturit ja sidonta, työhyvinvointi, asiakaspalvelu, korttikoulutukset: Ensiapu EA1, Ensiapu HätäEA, työturvallisuuskortti,  trukkikortti, hygieniapassi, ADR-koulutukset: perus- ja täydennyskurssit ja säiliökurssi, ADR luokka 1 ja ADR luokka 7 -koulutukset.

Lisätietoja kursseista: puh. 044 750 0270, info@traffica.fi

 

CAP-Group Traffica koulutukset


CAP-Koulutus tarjoaa ammattipätevyyden jatkokoulutukset, sekä yrityksille räätälöivät koulutukset, esim. taloudellinen ajaminen, ennakoiva ajaminen, kuormaaminen, ADR-koulutukset, tie- ja työturvallisuus, lämpötilahallitut kuljetukset, EAK, ja ensiapukoulutukset. CAPilla suoritat myös vaadittavat ammattipätevyyden jatkokoulutukset helposti verkko-opintoina, missä vain ja lähes milloin vain.

Lisätietoja kursseista: puh. 050 490 9863, timo.rantanen@cap.fi

CAP-Group CAP-Koulutus