Uusia tuulia

30.05.2014

Vuoden alkupuolisko on yleisesti autokouluille hiljaisempaa aikaa – aikaa hieman hengähtää. Tämä avaakin meille mahdollisuuden aina luoda jotain uutta ja innostavaa, tehdä suunnitelmia miten saadaan homma toimimaan aina vielä astetta paremmin. Meillä ei ole aikaa hengähtää. Kehittyminen ei lopu koskaan ja siinä meillä onkin yrityksenä sekä opettajana tavoite olla aina ajanhermolla – mielellään vielä edellä aikaamme.

Vuoden 2014 alku on ollut meille yhtä aikaa haasteellista sekä myös kiinnostavaa ja palkitsevaa aikaa. Jälleen muuttuneiden lakien vuoksi autokouluala koki uudelleen muutoksia, jotka asettivat alalle uutta painetta luoda aina kehittyneempiä palveluita. Mutta ei haasteellista ettei jotain hyvääkin; olemme saaneet joukkoomme lisää mahtavia tekijöitä tärkeiden uusien toimipisteiden muodossa ja kasvuvauhtimme on välillä päätä huimaavaa. Kovassakaan vauhdissa emme kuitenkaan unohda sitä, millä on merkitystä: asiakkaamme. Tässäkin suhteessa nämä kuukaudet ovat olleet meille erittäin palkitsevia. Ennen kaikkea, tämän vuoden alku on ollut meille yhden tavoitteen täyttymisen huipennus. Monta hikipisaraa vuodatettiin ja lukemattomia sähköposteja ja puheluita vaihdettiin, mutta saimme vihdoinkin julki meille tärkeän, päivitetyn työkalun: CAP-Yhtiöiden uudet, entistä ehommat internet sivut. Voi pojat, ette usko kuinka monta oikolukutuntia tähän hommaan vaadittiin!

Näiden sivujen avaus on meille monessakin suhteessa riemuvoitto. Pitkän suunnittelun ja työn tuloksena voimme tarjota teille selkeät ja raikkaat sivut, jotka toimivat sekä kotikoneelta, että mobiilista; ja tärkeimpänä, joista löydätte suoraan tiedon kysymyksiinne. Toivommekin näiden muutosten palvelevan erityisesti nuoria asiakkaitamme, jotka ovat monessa suhteessa mobiililaitteiden käyttäjinä edelläkävijöitä. Olemme pyrkineet pakkaamaan samoille sivuille kaikki tärkeät tiedot niin autokoulun aloittamisesta, kuin ammattipätevyyden jatkokoulutuskiemuroista; käymään läpi askel askeleelta kuinka koulutukset etenee ja mitä kaikkea siinä välillä saattaakaan tulla vastaan.

Olemme rakentaneet sivut erityisesti tiedonhakijan näkökulmaa silmällä pitäen ja panostaneet erityisesti selkeyteen ja tiedon haun helppouteen: jokaisella korttiluokalla on oma infosivunsa, jokaisella toimipisteellä on oma alasivunsa. Kaikki yhteystiedot ja hinnat löydät näppärästi toimipisteiden sivulta ja totta kai, paljon kiitosta saanut online-asiakaspalvelu auttaa asiakkaitamme kysymyksissä, joihin vastaus ei ole ihan niin itsestään selvä. Sivustoltamme löytää viimeisimmät autokoulualaa koskevat uutiset sekä neuvoja ammattikuljetuksen koulutuspäiviin ja ilmoittautuminen suoraan kaikille kursseillemme onnistuu parilla hiiren klikkauksella – ei siis tarvitse enää selailla monen eri toimijan sivuilla. Näin asiakkaalta säästyy aikaa ja vaivaa sekä muutamia harmaita hiuksia, kun tieto on pakattu näppärään, helposti ymmärrettävään muotoon yhdelle sivustolle. Nyt onkin teidän tehtävänne antaa meille palaute siitä, miten olemme työssämme onnistuneet! Jokainen palaute noteerataan ja niiden pohjalta tehdään muutokset, jotta selailukokemus olisi vieläkin mukavampi.

Vaikka tämä homma on nyt saatu loppuun, työ palvelumme parantamiseksi jatkuu. Aina voi kehittyä ja siihen pyrimme – joka päivä. Toivottavasti tämä näkyy myös teille, nyt, tänään ja myös tulevaisuudessa.

Uusien muutoksien tuulessa.