CAP mukana kevään tapahtumissa

CAP-Autokoulu on mukana huhtikuisissa tapahtumissa Lahdessa, Helsingissä, Rovaniemellä ja Raahessa.
03.04.2019

Tervetuloa jututtamaan CAP-Autokoulun väkeä erilaisiin tapahtumiin kevään aikana

CAP-Autokoulu avaan uusimman toimipisteensä Raaheen! Raahen avajaiset to 4.4. avajaispullakahveineen klo 12-18, osoitteessa Kirkkokatu 43. Avajaistarjouksena myös kaikki Raahen toimipisteen kurssit -10% 14.4. saakka. Raahen toimipiste palvelee myös Pyhäjoen, Pattijoen, Vihannin, Ruukin ja Oulaisen alueella. Tervetuloa!

Lahti Yhen illan juttu pe 5.4.
CAP-Autokoulu osallistuu Lahdessa paikallistapahtumaan, jossa alueen erilaiset myymälät palvelevat iltaan asti erilaisin tempauksin. Kauppakeskus Triossa CAP-Autokoulu avoinna klo 9.3-19. Yhen illan jutun ajan tarjouksia toimipisteellä päivän ajan, tule ja ilmoittaudu paikan päällä erikoishintaisille kursseille!

Rovaniemellä Autoklinikan avajaiset la 6.4.​ osoitteessa Teollisuustie 9.
CAP-Autokoulu Rovaniemeltä aluepäällikkö Ilkka Nielsen mukana antamassa vinkkejä peruutukseen ja parkkipaikka-ajoon.

American Car Showssa pääsiäisenä CAP-Koulutus mukana DuoLogin osastolla ammattipätevyyden jatkokoulutusten verkkokoulutusten tiimoilta.