CAP avaa uusia toimipisteitä

13.05.2019

CAP-Autokoulu laajentaa toimintojaan Mäntsälään 15.5. Avajaistarjouksena Mäntsälän kurssit -10% alennuksella, 29.5. saakka. Ilmoittaudu kursseille, aloita opiskelu ja varataan ajotunnit sinulle sopivaan lähtöpaikkaan. Toimistopalvelumme sekä simulaattori löytyy Porvoon toimipisteeltämme, osoitteesta Taidetehtaankatu 4. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköisesti klo 9-21 välillä.

CAP laajentaa palvelualuettaan myös Vantaan Kivistöön, jossa toimimme etäpisteenä. Voit siis ilmoittautua netissä kursseille, ja sovimme ajotunnit sinulle sopivaan lähtöpisteeseen. Lähimmät toimistopalvelut löytyy Klaukkalan toimipisteeltämme.

CAP-Group Oy on ostanut savonlinnalaisen Top In Autokoulun liiketoiminnan. Top in tulee toimimaan CAPin member-jäsenenä, jatkaen omalla brändillään.

Paikkakuntakohtaisille sivuillemme pääset tästä linkistä.