CAP CLUB CARD - etuja asiakkaillemme

02.07.2019

Kiitoksena CAP-Autokoulun asiakkuudestamme, saat erityisiä etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Edut on räätälöity ja tarkoitettu CAP-Autokoulun asiakkaille, ja saat ne käyttöösi vuoden ajaksi, koko perheellesi. Saat CAP Club Cardin kortin automaattisesti ja latausohjeet tulevat joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mikäli sinulla on jo käytössä muita Cardun mobiilietukortteja, kortti ilmestyy aiempien korttiesi joukkoon. Jaamme asiakasetukortin kaikille 2019 vuonna CAPilla kursseilla käyneille yksityisoppilaille. Kortti lähetetään n. kuukauden sisällä autokoulussa aloittamisestasi, ja alkuvuonna aloittaneet saavat kortin nyt vielä jälkikäteen. Korttien jakelu on parhaillaan käynnissä. Ensimmäisten joukossa kortin saavat keväällä ja kesällä kursseillamme olleet, ja tämän jälkeen talvella asiakkaanamme olleet.

Kortin edut päivittyvät yhteistyökumppaniemme määrän lisääntyessä. Löydät CAP Club Cardista myös kätevästi asiakaspalvelumme sekä kaikkien toimipisteidemme yhteystiedot, ja ajankohtaiset kampanjat.

Lisätietoja löydät CAP CLUB CARD -sivultamme