CAP-Group Oy on ostanut Suomen Kuljetusinstituutti Oy:n liiketoiminnan

20.01.2020

Lehdistötiedote 20.01.2020

Kaksi vahvaa kuljettajakoulutusalan toimijaa yhdistävät voimansa

Pohjoismaiden suurin kuljettajakoulutusketju CAP-Group Oy on 15. tammikuuta ostanut Suomen Kuljetusinstituutti Oy:n liiketoiminnan.

Valtakunnallisesti toimiva CAP toimii Suomessa sadalla paikkakunnalla. Suomen Kuljetusinstituutilla on toimintaa itäisen Suomen lisäksi myös Keski-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Yhdistyminen laajentaa molempien yritysten toimintamahdollisuuksia niin maantieteellisesti kuin myös palveluiden tarjonnan suhteen.

Suomen Kuljetusinstituutti Oy on joustava ja luotettava työelämän kouluttaja, jonka parasta osaamista ovat logistiikka- ja koneurakointialaa palvelevat alakohtaiset koulutukset, työvoimakoulutukset, sekä kaikille aloille tarkoitetut kortti- ja lupakoulutukset sekä henkilöturvallisuuskoulutukset.

CAP-Group Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kari perustelee kaupan synergiaeduilla. Ostimme viime syksynä Kuopiolaisesta Traffica Oy:sta enemmistön ja Suomen Kuljetusinstituutin kauppa sopii tähän erinomaisesti jatkoksi. Samalla kauppa tukee CAP-Group Oy:n jo pitkään jatkunutta kasvua.

CAP on kehittänyt omaa henkilöautosimulaattoria autokoulun liiketoimintaan ja on laajentamassa samaa konseptia nyt raskaan luokan korttiluokkiin sekä ammattipätevyyskoulutuksiin.

- Suomen Kuljetusinstituutin maantieteellinen toimintasektori on hyvä konkreettinen esimerkki synergioista, Kari havainnollistaa.

CAP on edelläkävijä kuljettajakoulutuksen digitalisoimisessa, uuden teknologian hyödyntämisessä sekä uusissa oppimisympäristöissä. Suomen Kuljetusinstituutilta puolestaan löytyy vahvaa osaamista yrityskoulutuspuolella sekä laajat verkostot kuljetusyritysten keskuudessa.

Suomen Kuljetusinstituutti jatkaa aputoiminimellä osana CAP-Group Oy:tä, ja sen henkilökunta jatkaa hyvää työtään CAP Groupin palveluksessa.

"Suuri ja vahvasti kehittyvä yhtiö tarjoaa paljon toimintaamme helpottavia synergiaetuja ja antaa lisää toimintavarmuutta", sanovat Kuljetusinstituutin Pia Harle ja Erkki Heiskanen. "Asiakkaillemme kauppa merkitsee entistäkin kattavampia ja monipuolisempia koulutuspalveluja yhtä joustavasti ja asiakaslähtöisesti kuin ennenkin".

Kuljetusinstituutin toiminta jatkuu Kuopiossa nykyisissä tiloissa, osoitteessa Telkkistentie 2.

 

Lisätietoja:

CAP-Group Oy, toimitusjohtaja Pekka Kari, 0405526343, pekka.kari@cap.fi

Suomen Kuljetusinstituutti, Erkki Heiskanen, 044 782 6001, erkki.heiskanen@kuljetusinstituutti.fi