Verkkoteoriatunteja voi suorittaa myös lauantaisin

07.02.2020

Laajensimme verkkoteorioiden suoritusaikataulua! CAP-Autokoulun verkkoteorioita voi suorittaa nyt 1.2.2020 alkaen seuraavasti:

Ma-Ke 14-22
To 8-22
Pe-La 8-16


lmoittauduttuasi CAP-Autokoulun oppilaaksi, et ole sidottu tietyllä kellonlyömällä alkaviin teoriatunteihin. Autokoulu alkaa aina teoriatunneilla, ja ajotunneille pääsee vaadittavien teoriatuntien suorittamisen jälkeen. Teoriatuntien määrät vaihtelevat ajokorttiluokittain. Ei ennakkoilmoittautumista teoriatunneille, eikä luokkatilassa istumista, vaan voit hypätä kurssille aina valvomon aukioloaikoina! Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, ja nettiliittymän laitteeseesi. Sisäänkirjautumiseen tarvittavat tiedot saat ilmoittautumisesi käsittelyn jälkeen.  

Webautosi etusivulta löydät ohjeet ja linkin verkkoteoriatuntien suorittamiseen. Teoreettiseen opiskeluun kuuluvat myös tasokokeet, jotka löytyvät Webautostasi. Kaikki tasokokeet tulee olla suoritettuina ennen teoriakoettasi. Muistathan, että teoriakokeeseen pääsy edellyttää voimassa olevaa ajokorttilupaa.

Mukavia teoriatunteja!