Korona-virukseen varautuminen ja riskienhallinta on CAP-Groupissa osa normaalia toimintaa

16.03.2020

Toimimme Suomen viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveyttä ohjeiden mukaisesti.

Turvaamme opetustoiminnan jatkumista normaalisti varautumalla muuttuvaan tilanteeseen eri tavoin. Teemme kaikkemme turvataksemme henkilöstömme ja oppilaamme, sekä välttääksemme altistumista mm. rajoittamalla henkilökohtaisia tapaamisia, panostamalla etäneuvontaan, tehostamalla siivoamista ja minimoimalla henkilökontaktit.


Mahdollisen ylivoimaisen esteen sattuessa, tai toimintaamme vaikuttavien yhteistyökumppanien toiminnan muuttuessa, olemme viipymättä yhteydessä asiakkaisiimme. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi silloin, jos sairastuneiden määrä nousee alueellisella tasolla niin suureksi, että edes poikkeustilanteeseen suunnitellut resurssit eivät ole käytettävissä tai viranomaisten ohjeistukset rajoittavat ihmisten liikkuvuutta.

Mikäli koronavirus aiheuttaa tilanteita, joissa palvelumme häiriintyy, tiedotamme asianomaisille henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Laajemmista palveluhäiriöistä tiedotamme verkkosivuillamme (cap.fi) ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa (@capautokoulu).

Toimipisteidemme päivittäistä siivousta on tehostettu ja henkilökunnan toimintaa ohjeistetaan aktiivisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota niin toimipisteiden, autojen, kuin ajosimulaattoreiden pintojen puhdistamiseen, sekä käsihygieniaan. Suosittelemme ensisijaisesti yhteydenottoja autokouluille puhelimitse/ sähköpostitse. Mikäli tarvetta asioida toimipisteellä, pyydämme asiakkaitamme tulemaan asioimaan yksin, ja huolehtimaan riittävästä asiointietäisyydestä. Emme ota ajotunneille tällä hetkellä mukaan kavereita. Olemme panostaneet etäasiakaspalvelumalleihimme ja asiakastapaamiset ja palaverit hoidamme etäyhteyden välityksellä niin pitkälle kuin mahdollista.

Mikäli on syytä epäillä tartuntaa, olemme ohjeistaneet henkilöstöämme toimimaan viranomaisten suositusten mukaisesti, ja olemaan viipymättä yhteydessä työterveydenhuoltoon sekä välttämään kaikkia lähikontakteja tartuntariskin minimoimiseksi.

 
Vantaalla 16.3.2020