Traffica kouluttaa Deletelle uusia ammattilaisia puhdistuspalvelualalle

17.11.2020

Traffica koulutta Deletelle ammattilaisia

Traffica kouluttaa uusia ammattilaisia Deletelle, joka rekrytoi yhteistyössä TE-palveluiden ja Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa uusia puhdistuspalvelualan ammattilaisia Uudellemaalle ja Pirkanmaalle! Tulevana tehtävänä on vastata tärkeistä ja monipuolisista puhdistusalan työtehtävistä yhteiskuntamme toimivuuden takaamiseksi.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille. Tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen hyväksytysti suorittaneet vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä on tilaisuutesi kouluttautua jopa täysin uuteen ammattiin, sillä koulutukseen ei haeta valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa alasta aidosti kiinnostuneille uuden ammatin. Olet vähintään 21-vuotias (C-kortin ikävaatimus), suomen kielen taitoinen ja sinulla on B-ajokortti. Delete on valmis panostamaan osaamisesi kehittymiseen ja tärkeimpänä valintakriteerinä ovat sinun motivaatiosi ja asenteesi työhön sekä halu oppia.

Rekrykoulutuksen jälkeiset työtehtävät

Koulutuksen kautta tarjoamme sinulle väylän kasvaa itsenäisiin, vastuullisiin ja haasteellisiin tehtäviin kasvavassa Delete-konsernissa. Deletellä työskennellään joustavasti eri työkohteissa ja pääset oppimaan monipuolisiin puhdistusalan tehtäviin. Ensisijaisesti sinut koulutetaan kiinteistö- ja viemäripuolen tehtäviin, joihin kuuluvat putkistojen ja viemärien avaus-, kuvaus- ja huuhtelutyöt. Lisäksi pääset koulutuksen aikana tutustumaan monipuolisiin muihin työtehtäviin, joihin kuuluvat mm. pesu-, puhdistus- ja suurtehoimuripalvelut teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin sekä nesteiden ja kemikaalien siirrot ja pumppaukset imuautolla. Työ on fyysisesti raskasta ja se vaatii tekijältänsä hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä. Perehdytämme sinut huolella työhön, joten opit työn koulutuksen aikana.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus on suunniteltu yhdessä Deleten kanssa, joka varmistaa, että koulutuksen avulla saat monipuoliset taidot puhdistuspalvelualan tehtäviin sekä erinomaiset valmiudet työskentelyyn työkohteissa. Koulutus on ammattiin valmistavaa ja siinä on mahdollisuus suorittaa esimerkiksi C-luokan ajo-oikeus sekä kuljetusalan perustason ammattipätevyys (140 tuntia). Koulutuksessa on huomioitu työssä vaadittavat korttikoulutukset (työturvallisuus, ympäristöturvallisuus, tieturva 1, hätäensiapu, ADR-peruskurssi, ADR-säiliökurssi) sekä Deleten työtehtävissä käytössä oleva laitteisto ja kalusto (mm. suurtehoimurit, painelaitteet, yhdistelmälaitteet). Laitteet ja kalustot ovat hyvin vaativia ja niiden oikeaoppinen ja turvallinen käyttö ovat ehdottoman tärkeitä. Koulutuspäivissä panostetaankin erityisen paljon myös työturvallisuuteen. Myös työssäjaksaminen ja työhyvinvointi sekä työkyvyn ylläpitäminen ovat tärkeitä vaativissa puhdistusalan työtehtävissä.

Koulutus järjestetään aikavälillä 1.2.2021 - 26.5.2021, jonka aikana pääset perehtymään ja kouluttautumaan huolella tuleviin työtehtäviisi. Koulutuksessa yhdistyy lähiopetus 40 päivää ja käytännön työssäoppiminen Deletellä. Teoriaopetus pääsääntöisesti ma-pe klo 8:00-16:00. Ajo-opetus pääsääntöisesti ma-pe klo 8:00 – 22:00. Opetus sisältää myös verkossa tapahtuvaa opiskelua. Työssäoppiminen yrityksen normaalien työvuorojen mukaisesti.

Koulutukseen hakeminen ja valinta

Koulutuksen haku on kaksivaiheinen, lues lisää Eezyn sivuilta.

1. Eezy Henkilöstöpalvelut: 
Uudenmaan haku:
https://www.eezy.fi/fi/tyopaikat/164335186
Pirkanmaan haku:
https://www.eezy.fi/fi/tyopaikat/163951464


Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 900 ammattilaista 36 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.

www.delete.fi

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää työstä, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eezy Henkilöstöpalvelut, Rosa Thomander 050-468 3481, rosa.thomander@eezy.fi

Traffica Oy, Kari Suutarinen, 0500 847 864, kari.suutarinen@cap.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän
Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla
markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
www.eezy.fi