CAP CLUB CARD

Kiitoksena asiakkuudestamme, saat erityisiä etuja yhteistyökumppaneiltamme

 

Edut on räätälöity ja tarkoitettu CAP-Autokoulun asiakkaille, ja saat ne käyttöösi vuoden ajaksi, koko perheellesi. Saat CAP Club Cardin kortin automaattisesti ja latausohjeet tulevat joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mikäli sinulla on jo käytössä muita Cardun mobiilietukortteja, kortti ilmestyy aiempien korttiesi joukkoon. Jaamme asiakasetukortin kaikille 2019 vuonna CAPilla kursseilla käyneille yksityisoppilaille. Kortti lähetetään n. kuukauden sisällä autokoulussa aloittamisestasi, ja alkuvuonna aloittaneet saavat kortin nyt vielä jälkikäteen.

Kortin edut päivittyvät yhteistyökumppaniemme määrän lisääntyessä. Löydät CAP Club Cardista myös kätevästi asiakaspalvelumme sekä kaikkien toimipisteidemme yhteystiedot, ja ajankohtaiset kampanjat.

 

 

 

Maailmamme on hukkumassa muoviin ja roskaan. Me CAPilla olemme sitoutuneita kestävän kehityksen arvoihin, ja siksi etukorttimme on vain sähköisenä. Tee oma ekotekosi lataamalla Cardu –sovellus. Näin autat korvaamaan kestävällä tavalla niin muovisia etukortteja, kuin myös painettuja etukuponkeja, ja säästät samalla luontoa kanssamme.

Cardu-kortilla on myös muiden palveluntarjoajien etuja, joista suurin osa on käytössäsi ilmaiseksi. Voit ladata Cardu-sovelluksen jo etukäteen, jolloin CAP Club Card tulee kätevimmin käyttöösi.

CCC