CAP-Autokoulu Alajärvi

Suomen suurimman autokouluketjun Alajärven CAPseli-toimipisteestä B- ja mopokortit helposti, nopeasti ja edullisesti - tervetuloa!
Puhelinnumero
Toimistopalvelut
040 910 8714
CAP-Asiakas- ja myyntipalvelu
050 913 0300

Palvelemme chatissa ja puhelimitse

ma-to 10.00-18.00, pe 10.00-15.00

Katuosoite
CAPseli, Maxin kauppakeskus
62900
Alajärvi
Sähköpostiosoite
Toimipisteen aukioloajat
Toimistomme palvelee
Ma
Maanantai
Suljettu
Ti
Tiistai
Suljettu
Ke
Keskiviikko
Suljettu
To
Torstai
15.00–17.00
Pe
Perjantai
Suljettu
La
Lauantai
Suljettu
Su
Sunnuntai
Suljettu

CAP-Autokoulu Alajärven toimistopalvelut palvelevat sinua aina torstaisin klo 15-17. Palvelemme Alajärvellä CAPselissa eli liikkuvassa toimipisteessä. CAPselissa pystyt suorittamaan B-ajokorttien simulaattoriajotunnit näppärästi sinulle räätälöidyn aikataulun mukaisesti. Liveajotunneilla pääset uuden auton rattiin ja CAPselilta päästään lähtemään myös mopotunneille. CAPselissa, kuten muissakin CAPin toimipisteissä, on jatkuva valvonta, ja asiakas saa yhteyden simulaattorivalvomoon napin painalluksella. CAPselin voi bongata parhaiten Maxin kauppakeskuksen pihasta.

Toimipisteellämme suoritat mopo- ja henkilöautokortin helposti ja edullisesti. Tarjoamme opetusta suomeksi.

Ystävällinen, iloinen ja ammattitaitoinen liikenneopettaja auttaa ja tukee sinua ajokortin hankinnassa. Lisäksi valtakunnallinen asiakaspalvelumme neuvoo ja auttaa sinua ajokortin hankintaan liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa kurssille tai vain tutustumaan nykyaikaisiin opetusjärjestelmiimme, kuten ajosimulaattoriin tai netissä tapahtuvaan teoriaopiskeluun.

capseli