CAP-Autokoulu Helsinki Herttoniemi

Suomen suurimman autokouluketjun Herttoniemen toimipisteestä ajokortit joka lähtöön helposti, nopeasti ja edullisesti - tervetuloa!
Puhelinnumero
Toimistopalvelut
040 142 7240
CAP-Asiakas- ja myyntipalvelu
050 913 0300

Palvelemme chatissa ja puhelimitse

ma-to 10.00-18.00, pe 10.00-15.00

Katuosoite
Toimistopalvelut löytyvät Itäkeskuksen toimipisteeltämme.
Sähköpostiosoite
Tutustu Helsingin Herttoniemen CAP-Autokouluun!

Tiedätkö, mitä yhteistä on ajokortilla ja hampurilaisilla?
Ainakin tarvitset ajokortin, jos haluat itse ajaa autokaistalle niitä ostamaan. Kysymykseen löytyy kuitenkin toinenkin vastaus.
CAP-Autokoulu Helsinki Herttoniemen ajoonlähtöpiste sijaitsee nimittäin Laivalahdenkadulla, McDonald´sin pihalta. CAP-Autokoulu Herttoniemessä ei ole omaa toimistoa, vaan se toimii pelkkänä ajotuntien aloituspaikkana. Simulaattoriajotunnit voit suorittaa Hämeentien tai Itäkeskuksen toimipisteellä, joista löydät myös toimistopalvelut. Syötävää löytyy siis läheltä ja nopeasti, jos opiskelun lomassa alkaa hiukoa. Meille pääset helposti metrolla, sillä Herttoniemen metroasema sijaitsee lähellä. Liikenneopettajat ovat ammattitaitoisia, iloisia ja ystävällisiä sekä kansainvälisiä ja kielitaitoisia. Asiakkaita palvellaan sujuvasti myös englanniksi ja ruotsiksi. CAP Herttoniemessä on suuren kaupungin meininkiä, ollaanhan me aivan Stadin keskustassa. Vaikka tilaa on, myös ihmisvilinään kannattaa varautua. Kaiken keskellä meillä on kuitenkin aina hauskaa ja hyvä pössis.

Tule tutustumaan henkilökuntaamme paikan päälle!
pakattu toimistokuva