CAP-Autokoulu Helsinki Herttoniemi

Pohjoismaiden suurimman autokouluketjun Herttoniemen toimipisteestä ajokortit joka lähtöön helposti, nopeasti ja edullisesti - tervetuloa!
Puhelinnumero
Toimistopalvelut
040 142 7212
CAP-Asiakaspalvelu
050 913 0300

CAP-Asiakaspalvelu toimii chatissa ja puhelimitse

ma-pe 10.00-18.00

Katuosoite
Toimistopalvelut löytyvät Hämeentien toimipisteeltämme
Sähköpostiosoite
Tutustu Helsingin Herttoniemen CAP-Autokouluun!

Tiedätkö, mitä yhteistä on ajokortilla ja hampurilaisilla?
Ainakin tarvitset ajokortin, jos haluat itse ajaa autokaistalle niitä ostamaan. Kysymykseen löytyy kuitenkin toinenkin vastaus.
CAP-Autokoulu Helsinki Herttoniemen ajoonlähtöpiste sijaitsee nimittäin Laivalahdenkadulla, McDonald´sin pihalta. CAP-Autokoulu Herttoniemessä ei ole omaa toimistoa, vaan se toimii pelkkänä ajotuntien aloituspaikkana. Simulaattoriajotunnit voit suorittaa Hämeentien tai Itäkeskuksen toimipisteellä, joista löydät myös toimistopalvelut. Syötävää löytyy siis läheltä ja nopeasti, jos opiskelun lomassa alkaa hiukoa. Meille pääset helposti metrolla, sillä Herttoniemen metroasema sijaitsee lähellä. Neljä ammattitaitoista, iloista ja ystävällistä liikenneopettajaa ovat kansainvälisiä ja kielitaitoisia. Asiakkaita palvellaan sujuvasti myös englanniksi ja ruotsiksi. CAP Herttoniemessä on suuren kaupungin meininkiä, ollaanhan me aivan Stadin keskustassa. Vaikka tilaa on, myös ihmisvilinään kannattaa varautua. Kaiken keskellä meillä on kuitenkin aina hauskaa ja hyvä pössis.

Tule tutustumaan henkilökuntaamme paikan päälle!
pakattu toimistokuva