Uutiset

Tältä sivulta löydät CAP-Groupin ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.
01.09.2022
Suomessa on luovuttu terveys- ja hallintoviranomaisten asettamista valtakunnallisista ja alueellisista koronarajoituksista. Olemme CAP-Autokoulussa palanneet ajo-opetuksessa ja asiakaspalvelussa koronaviruspandemiaa edeltäneisiin normaaleihin käytäntöihin.
13.12.2021
Koronavirukseen varautuminen ja riskienhallinta on CAP-Groupissa osa normaalia toimintaa. Toimimme Suomen viranomaisten voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveyttä ohjeiden mukaisesti.
20.09.2021
Olli Sivonen aloittaa 4.10.2021 CAP Pro Academyn Suomen liiketoimintajohtajana ja CAP-Group Oy:n johtoryhmän jäsenenä. Hän siirtyy tehtävään Riverian toimialajohtajan paikalta. Aiemmin mm. Traffican toimitusjohtajana työskennellyt Sivonen on innoissaan paluustaan vahvaa kasvua tekevän konsernin palvelukseen.
06.07.2021
CAP-Autokoulu laajentaa palveluitaan Nurmekseen CAPselilla, eli liikkuvalla toimipisteellä. CAPselilla suoritettavat B-ajokorttien simulaattoriajotunnit vastaavat täysin kivijalkapisteillämme suoritettavia tunteja.
02.07.2021
Pohjoismaiden suurin kuljettajakoulutusyritys CAP-Group on ostanut kunniakkaan historian omaavan helsinkiläisen Haagan Autokoulun. Perinteisesti Haagan alueella ja myös Helsingin keskustassa palvellut, yli 50-vuotias autokouluyritys liittyy osaksi Suomen suurimman autokouluketjun, CAP-Autokoulun, kasvutarinaa.
05.05.2021
Pohjoismaiden suurin kuljettajakoulutusyritys CAP-Group on ostanut Saksan suurimman autokouluketjun Fahrschule Rettig Gruppen. Yrityskauppa tukee CAP-Groupin kansainvälistymistavoitteita ja edistää kannattavaa kasvua Saksan markkinoilla. CAP-Groupin tavoitteena on nykyaikaistaa kuljettajakoulutuksen toimialaa ja samalla parantaa liikenneturvallisuutta Euroopassa.  ,
28.04.2021
Pohjoismaiden johtava kuljettaja- ja pätevyyskoulutusyhtiö CAP-Group Oy vahvistaa tarjontaansa yhdistämällä konserniin kuuluvat työelämäkoulutusyritykset yhden selkeän brändin alle. , Seuraavat alkavat koulutukset
01.04.2021
Ajokortin suorittaminen on mahdollista koronaviruspandemian aikana turvatoimia noudattamalla
18.01.2021
Lehdistötiedote 18.1.2020
14.01.2021
Ajokortti opetusluvalla, autokoulusta vai molempia yhdistelemällä? Kun tätä pohtii, on hyvä muistaa, että autokoulu tarjoaa koko paketin tehokkaan turvallisesti ja tänä päivänä aiempaa edullisempaan hintaan. Asiakkaiden kokemukset kertovat puolestaan.