Ammattipätevyyden jatkokoulutukset

Meillä voit suorittaa vaadittavat jatkokoulutukset helposti verkko-opintoina, missä vain ja lähes milloin vain. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai nykyaikaisen mobiililaitteen. Klikkaa kurssille alla olevista koulutusvaihtoehdoista:
Ammattipätevyyden jatkokoulutukset nyt verkko-opinnoin!

Kuorma- ja linja-autonkuljettaja tarvitsee ammattipätevyyden ylläpitämiseksi viiden vuoden ajanjaksoissa 35 tuntia hyväksyttyä jatkokoulutusta. Koulutuskokonaisuuden tulee sisältää vähintään 7 tuntia ennakoivan ajon koulutusta.

CAPilla suoritat vaadittavat ammattipätevyyden jatkokoulutukset helposti verkko-opintoina, missä vain ja lähes milloin vain. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai nykyaikaisen mobiililaitteen, eli koulutuksen pystyy suorittamaan myös kännykällä. Yksi koulutuspäivä on kestoltaan 7 tuntia, tai mikäli et kerralla ehdi irrottautua niin pitkäksi aikaa, koulutuspäivä voidaan jakaa kahdelle peräkkäiselle päivälle, kahteen 3,5 tunnin osioon. Valittavana on useita koulutusohjelmia, joista jokainen on kokonaiskestoltaan 7 tuntia. Ei ennakkoilmoittautumista, vaan voit hypätä kurssille aina valvomon aukioloaikoina!

Koulutusvalvomo on avoinna ma-to kello 8-22. Jos suoritat koko päivän koulutuksen kerralla maanantaista torstaihin välillä, on koulutus aloitettava klo 15 mennessä, jotta saat suoritettua koko 7h moduulin kerralla. Voit myös jakaa koulutuksen kahdelle peräkkäiselle päivälle, 3,5h osiin. Valvomo on avoinna myös pe-la kello 8-16. Tällöin aloitusaika koko päivän mittaiselle koulutukselle on kello 9 mennessä. Koulutus tulee suorittaa loppuun valvomon aukioloaikana.

Hinta

Ammattipätevyyden jatkokoulutus verkossa 97,96€/ koulutuspäivä (sis.alv. 24%), sekä Traficomin rekisteröintimaksu 11€ (alv. 0%), sekä sähköisen rekisteröinnin palvelumaksu 2,48€ (sis. alv. 24%). Hinta yhteensä 92€ verottomana, 111,44€ sisältäen arvonlisäverot.

CAPilla on verkko-opintoihin tyytyväisyystakuu! Jos et syystä tai toisesta saa suoritettua, tai halua suorittaa, koulutuspäivääsi loppuun saakka, koulutusta ei laskuteta. Kun koulutus on hyväksytysti suoritettu, järjestelmä lähettää osallistumisilmoituksen Traficomille, jolloin ammattipätevyyskoulutus on rekisteröity. Suorita direktiivikoulutus oman aikataulusi mukaan missä vain ja lähes milloin vain!

Klikkaa yllä olevaa koulutustarjontaa, lue lisää koulutussisällöistä ja ilmoittaudu!

Voit myös lukea kattavan artikkelin aiheesta blogistamme.