Hyppää sisältöön
Published:

Liikenneopettaja, Helsinki Haaga

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä Suomen suurimassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja olla mukana parantamassa liikenneturvallisuutta? 

Haemme Helsingin Haagan CAP-Autokouluun osaavaa liikenneopettajaa B-ajokorttiluokan opetukseen kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan palkkasuhteeseen tai voit toimia sopimuskouluttajana.

Tule liikenneopettajaksi Haagan tiimiin! Voit toimia tehtävässä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, sopimuskouluttaja tai palkkasuhteessa – olet aina tervetullut meille. Etsimme vakituisen opettajamme kollegaksi Haagan pisteellemme juuri sinua!

Tule legendaariseen Haagan pisteeseen opettamaan henkilöauto oppilaita turvallisiksi ja vastuullisiksi kuskeiksi. Haagan pisteellä tarjoamme opetuksesta pääsääntöisesti suomeksi manuaalilla sekä automaatilla.

Mikäli alue ei ole sinulle kovin tuttu, voimme yhdessä sopia miten pääset tutustumaan perehdytyksessä alueeseen mahdollisimman monipuolisesti. Tarjoamme sinulle halutessasi takuutunnit 30 – 40 tuntia viikossa sekä töitä ympäri vuoden.

Soita ja kysy lisää avoimesta paikasta tai laita sähköpostia. Voit olla myös liikenneopettajaharjoittelija, jolla on takana jo jonkin verran itsenäistä opetusta. Toivomme, että sinulla olisi englanninkielen osaamista, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Liikenneopettajana pääset työskentelemään monipuolisten liikenneopetustehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista opetusta B-ajokorttiluokassa. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyön lisäksi myös mm. sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

Toivomme hakijalta

  • Voimassa olevaa liikenneopettajalupaa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelualttiutta ja myyntihenkisyyttä
  • Itsenäistä työotetta, paineensietokykyä ja halua toimia osana tiimiä
  • Tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusi järjestelmiä
  • Suomen ja englannin kielten taitoa

Katsomme eduksi

  • Taidon toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä
  • Tuntemuksen sähköisistä opetusvälineistä
  • Muiden kielten osaamisen.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alan johtavassa, vakaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa työskentelee yli 600 henkilöä. Meillä pääset työskentelemään toisiaan kannustavien ja ammattitaitoisten moniosaajien joukossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Helsingin Hämeentien toimipisteellämme, nykyaikaiset työvälineet, kattavan työterveyshuollon, kuntokeskusalennuksia sekä laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimus. Tehtävässä on halutessasi takuutunnit 30-40 h  /viikko.

Kiinnostuitko?

Hienoa – odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen tämän lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Haku päättyy viimeistään 3.8.2024.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä aluepäällikkö Jenni Puskaan, jenni.puska@cap.fi, 040 485 0583.

Etsi mitä tahansa