Hyppää sisältöön
Published:

Liikenneopettaja, Helsinki ja Espoo

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä Suomen suurimassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja olla mukana parantamassa liikenneturvallisuutta? 

Etsimme osaavaa liikenneopettajaa B-ajokorttiluokan opetukseen Helsingin ja Espoon alueen Antin Autokouluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässäsi toimit liikenneopettajana Antin Autokoulun pysäkkikonseptin mukaisesti. Työ on monipuolista ja suurin osa opetuksesta tapahtuu autolla liikenteessä. Lisäksi työhön kuuluu siirtymistä pysäkkien välillä pysäkkikonseptin mukaisesti.

Liikenneopettajana pääset työskentelemään monipuolisten liikenneopetustehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista opetusta B-ajokorttiluokassa. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyön lisäksi myös mm. sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

Toivomme hakijalta

  • Voimassa olevaa liikenneopettajalupaa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelualttiutta ja myyntihenkisyyttä
  • Itsenäistä työotetta, paineensietokykyä ja halua toimia osana tiimiä
  • Tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusi järjestelmiä
  • Suomen ja englannin kielten taitoa

Katsomme eduksi

  • AM- ja A-luokkienopettajavalmiudet
  • Taidon toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä
  • Tuntemuksen sähköisistä opetusvälineistä
  • Muiden kielten osaamisen.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alan johtavassa, vakaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa työskentelee yli 600 henkilöä. Meillä pääset työskentelemään toisiaan kannustavien ja ammattitaitoisten moniosaajien joukossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Helsingin ja Espoon toimipisteillämme, nykyaikaiset työvälineet, kattavan työterveyshuollon, kuntokeskusalennuksia sekä laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimus ja tuntipalkkaus. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Hienoa – odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen tämän lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Haku päättyy viimeistään 3.7.2024.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä Terho Saareen terho.saari@antinautokoulu.fi, 040 539 1656 tai Jenni Puskaan jenni.puska@cap.fi.

Etsi mitä tahansa