Hyppää sisältöön
Published:

Liikenneopettaja, Lappeenranta

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä Suomen suurimassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja olla mukana parantamassa liikenneturvallisuutta? 

Haemme Lappeenrannan CAP-Autokouluun osaavaa liikenneopettajaa B-ajokorttiluokan opetukseen toistaiseksi voimassa olevaan palkkasuhteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti Lappeenrannassa, mutta sesongin ulkopuolella kalenteriin saa halutessaan täytettä myös Imatran ja Kouvolan CAP-Autokouluista.

Liikenneopettajana pääset työskentelemään monipuolisten liikenneopetustehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista opetusta B-ajokorttiluokassa. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyön lisäksi myös mm. sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

Toivomme hakijalta

  • Voimassa olevaa liikenneopettajalupaa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelualttiutta ja myyntihenkisyyttä
  • Itsenäistä työotetta, paineensietokykyä ja halua toimia osana tiimiä
  • Tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusi järjestelmiä
  • Suomen ja englannin kielten taitoa

Katsomme eduksi

  • AM- ja A- luokkien opettajavalmiuden
  • Taidon toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä
  • Tuntemuksen sähköisistä opetusvälineistä
  • Muiden kielten osaamisen.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alan johtavassa, vakaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa työskentelee yli 600 henkilöä. Meillä pääset työskentelemään toisiaan kannustavien ja ammattitaitoisten moniosaajien joukossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Lappeenrannan toimipisteellämme, nykyaikaiset työvälineet, kattavan työterveyshuollon, kuntokeskusalennuksia sekä laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimus ja tuntipalkkaus. Työaika on kokoaikainen ja työtunnit vaihtelevat arkisin klo 7 – 18 välillä.

Kiinnostuitko?

Hienoa – odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen tämän lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Haku päättyy viimeistään 2.8.2024.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä asiakaspalvelupäällikkö Juha Frostiin, juha.frosti@cap.fi, 044 485 0582.

Etsi mitä tahansa