Avlägg EAS-utbildningen snabbt och enkelt på nätet

Du behöver Utbildning för det första körkortet* om du håller på att avlägga körkort i vilken klass som helst och inte har något tidigare körkort. Vanligtvis avläggs EAS-utbildningen i samband med en moped- eller personbilskurs.

 Anmäl dig till EAS-kursen

EAS-utbildningen avläggs bara en gång, dvs. om du har avlagt den en gång, behöver du inte göra det fler gånger. Utbildningen ingår i alla CAP-Bilskolans kurser, så du behöver inte köpa den skilt.

I EAS-kursen ingår inga körlektioner. Om du vill skaffa körkort för moped, mopedbil, fyrhjuling eller traktor, rekommenderar vi att du anmäler dig till en kurs som utöver EAS-teori även inkluderar frivilliga körlektioner:

Om endast EAS-utbildningens teorilektioner är tillräckligt för dig, gå längre ner på sidan och anmäl dig till kursen.

(*Utbildning för det första körkortet kallas även EAS-utbildning, EAS-kurs, Trafikens grunder eller säkerhetsutbildning.)

Personbilskörkort med undervisningstillstånd?

Om du vill avlägga körkort med undervisningstillstånd, och du inte har något annat körkort, ska du avlägga EAS-teorilektioner i bilskolan. Här hittar du alla tjänster för undervisningstillstånd.

Elever som avlägger körkort med undervisningstillstånd ska avlägga EAS-utbildningen innan körlektionerna inleds. Intyget över avlagd utbildning ska tas med under körlektionerna.

(I personbilskursen som avläggs på bilskolan ingår alltid EAS-utbildning.)

Så här avlägger du EAS-utbildningen:

1. Anmäl dig till EAS-kursen

Anmäl dig till EAS-kursen med anmälningsblanketten. Efter att du anmält dig får du mer information om utbildningen till din e-post.

2. Avlägg teorin på nätet

I kursen ingår fyra (4) nätteorilektioner. Du kan avlägga nätteorilektionerna i din egen takt på en dator, tablett eller telefon.

Teorilektionerna avläggs i den elektroniska inlärningsmiljön där du även kan öva inför teoriprovet för den körkortsklass som du håller på att avlägga.

3. Intyg

Efter att du avlagt säkerhetsutbildningen får du ett intyg på att du avlagt kursen.

Anmäl dig här och du kan avlägga EAS-kursen redan idag:

Loading form...
Börja med att välja en plats
Undervisningsspråk
Välj ett annat språk
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats på det valda språket Kursen på det här språket på våra platser nedan!
Tyvärr, den här kursen är inte tillgänglig på din plats, men vi erbjuder det på våra platser nedan!
Våra ursäkter! Ingen av våra webbplatser erbjuder kursen på det valda språket. Vänligen kontakta vår kundtjänst.
Plats
Välj en annan plats
Paket