Hyppää sisältöön

Usein kysyttyä

Miksi maksajalta vaaditaan henkilötunnus?

Alaikäisen kohdalla täysi-ikäisen maksajan tai huoltajan tiedot ovat aina välttämättömät. Henkilötunnuksella varmennetaan mm. sitä, että maksaja on täysi-ikäinen ja että annetut tiedot ovat oikeelliset.

Pyydämme ilmoittautumislomakkeella myös maksajan henkilötunnusta sopimusehdoissa mainitun mukaisesti: ”Mikäli maksaja on eri kuin Oppilas (esimerkiksi huoltaja), tulee Oppilaan antaa lisäksi maksajan nimi, henkilötunnus, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja maksutiedot sekä muut ostamiseen vaaditut tiedot.” Maksajan henkilötunnus on vältämätön maksujen ja laskutuksen seurantaan sekä myös mahdollisen perinnän käynnistämiseen, ja tähän on myös Tietosujavaltuuten toimistolta kannanotto: https://tietosuoja.fi/usein-kysyttya-henkilotunnus

On mahdollista, että autokoulusta muodostuu myös muita maksuja palvelun edetessä, kuten perumattomien ajojen lasku tai lasku lisäpalveluistamme kuten lisäajotunneista. Myös tästä on sopimusehdoissamme maininta: ”Oppilas ja Autokoulu voivat sopia lisäopetuksesta ja muista alkuperäiseen tilaukseen sisältymättömistä lisäpalveluista, joista Autokoululla on oikeus veloittaa Oppilasta (tai muuta ilmoitettua kurssin maksajaa) hinnaston mukaisesti. Kurssin maksajaksi ilmoitettu henkilö vastaa myös lisäopetuksesta perittävistä maksuista yhteisvastuullisesti Oppilaan kanssa.” Tällaisissa tapauksissa maksaja saa laskun ilmoitettuun sähköpostiinsa.

Sopimusehtomme löytyvät tarkemmin ilmoittautumislomakeelta, lomakkeen alalaidasta. Tässä myös ehtoihin suora linkki: cap.fi/sopimusehdot

Laskutustiimimme auttaa kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa, kun tarvitset laskullesi eräpäivän siirtoa tai sinun tulee sopia muutoksesta laskutustilanteeseesi.

Laskutus:

Aukioloajat: ma-pe klo 10.00-13.00

Yhteystiedot :laskutus@cap.fi tai 040 142 7131

Do you have any other questions?

Etsi mitä tahansa

```