Hyppää sisältöön

Meillä ajat aina turvallisesti

CAP-Autokoulussa kortin suorittaminen on kivaa, ja jännittäminenkin on ihan okei! Opettajasi kanssa harjoittelet turvallisesti vaikealtakin tuntuvia asioita, kuten taskuparkkiin peruutusta, mäkilähtöä ja ohituksia. Vastuu on aina opettajalla ja automme on vakuutettu asianmukaisesti. Huoli siis pois ja oppimaan. Meillä saat ajaa ajotunnit nykyaikaisilla opetusautoilla.

Hyvä autokoulukokemus – onnellinen ajokortin suorittaja

Olemme ylpeitä opetusmetodeistamme, joissa simulaattoriopetuksella saadaan poistettua jännitystä ja tehtyä ensiajosta mukava ja palkitseva kokemus. Simulaattorilla helpotetaan oppilaan ensikosketusta autoiluun ja auton haltuunottoon. Se, että alussa ei tarvitse huolehtia muusta liikenteestä, edesauttaa ajamisen perusteiden omaksumista. Simulaattorilla onnistuu myös pimeän ja liukkaan kelin ajoharjoittelu ympäri vuoden, mikä nopeuttaa kortin suorittamista.  

Kun perusasiat ovat hallussa, pääset nopeasti kiinni oikealla autolla ja oikeasti liikenteessä harjoitteluun.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ajotunneista

Aloita kevyesti simulaattorilla

CAP-Autokoulun simulaattori on nykyaikainen, tehokas ja ekologinen tapa sisäistää autolla ajamisen oleellisimmat periaatteet ja hahmottaa kontrolloidusti liikenneympäristöt tilanteineen ja sääntöineen. Suomalaisten liikennealan ammattilaisten suunnittelemat ajosimulaatiot pitävät simulaatiotunnit tuloksellisina ja intensiivisinä -rahan lisäksi myös asiakkaan aikaa säästäen. Simulaation avulla pääset testaamaan teoriaopetuksessa oppimiasi liikennesääntöjä käytännössä. Lisäksi opit ennakoimaanoikein liikennetilanteissa, joihin et tosielämässä haluaisi joutua.

Nykyaikaiset opetusautot

Ajotunneilla käytämme nykyaikaisia, turvallisuudeltaan huippuluokkaa olevia opetusautoja. Valtaosa opetusautoistamme on laadukkaita, näppäriä BMW: 1-sarjan autoja.

CAPseli – liikkuva toimipiste

CAPselin avulla pystymme palvelemaan laajemmin myös niillä toimipisteillä, joissa meillä ei ole kiinteää toimistoa. CAPseli on liikkuva konttori, jossa hoituu samat autokouluasiat, kuin tavallisella toimipisteellämmekin. CAPselin sisältä löytyy myös simulaattori, joten mm. B-korttien riskientunnistamiskoulutukseen kuuluvia simulaattoriharjoitteita on helppo suorittaa.

Etsi mitä tahansa