Hyppää sisältöön

Yhtiö

CAP on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa vaikuttaen samalla aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Hallinnon yhteystiedot

Pääkonttori

CAP-Group Oy
Äyritie 18
01510 Vantaa

Saapumisohje

Marjo Koskinen

Liiketoimintajohtaja
Autokoulu
040 142 7211
marjo.koskinen@cap.fi

Pia Henriksson

Liiketoimintajohtaja
CAP Pro Academy (ammattiliikenne)
041 730 8507
pia.henriksson@cap.fi

Samu Mertanen

Tuotepäällikkö
050 323 8324
samu.mertanen@cap.fi

Krista Hakkarainen

CAP Support tiimipäällikkö
Valtakunnalliset tukipalvelut
045 129 0402
krista.hakkarainen@cap.fi

Senja Uotila

HR-päällikkö
senja.uotila@cap.fi

Tapio Paasimaa

Sopimusyrittäjyys
Kalusto ja toimitilat
050 302 0595
tapio.paasimaa@cap.fi

Jere Kääriäinen

Liiketoiminnan kehitys
044 758 6800
jere.kaariainen@cap.fi

Antti Asumaa

Markkinointijohtaja
antti.asumaa@cap.fi

Petri Leinonen

Talousjohtaja
041 730 8859
petri.leinonen@cap.fi

Petri Karppinen

Puolustusvoimien kuljettajakoulutus
050 310 0400
petri.karppinen@cap.fi

Anne Kemiläinen

Palveluarkkitehti
anne.kemilainen@cap.fi

Klaus Rauhansalo

Toimitusjohtaja
klaus.rauhansalo@cap.fi


Saapumisohje pääkonttorille

Pääkonttorimme sijaitsee Plaza Business Parkissa Vantaalla. Käyntiosoitteemme on Äyritie 18 (Hehku-talo), 01510 Vantaa.

Hehku-talosta ei ole suoraan sisäänkäyntiä vieraille. Ilmoittautumalla aulapalveluun ma-pe klo 8-16 (Pilke-talossa), aulapalvelu avaa Hehku-talon hissin, jolla pääset suoraan toimistomme ovelle 4. kerrokseen.

Reception / aulapalvelu

Aulapalvelu on avoinna ma-pe klo 8-16. Jos saavut vieraaksemme muuna aikana, pyydämme ottamaan yhteyttä CAP:n yhteyshenkilöön ulko-oven avaamiseksi.

Pysäköinti

Vieraspysäköinti on maksullista ja pysäköinnin voi maksaa kätevästi Easypark- sovelluksella tai pihalla olevaan korttimaksuautomaattiin. Vieraspysäköinti maksaa 1€ / h tai 5€ / 12h.


CAPin tarina

CAP sai alkunsa vuonna 2005, kun Pekka Kari aloitti taloudellisen ajon koulutukset kuljetusyrityksille. Tähän aikaan hän oli toiminut jo muutaman vuoden isossa suomalaisessa kuljetusliikkeessä liikenneopettajana/ajotapakouluttajana. Yritystä perustaessaan Pekalla oli jo hyvä meriitti takataskussa, sillä hän voitti taloudellisen ajon maailmanmestaruuden Kroatiassa 2004. Tämän jälkeen yritys on laajentanut liiketoimintaa kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksiin, Puolustusvoimien kuljettajakoulutuksiin sekä työvoimapoliittisiin koulutuksiin. 

Vuonna 2009 CAP päätti laajentaa autokoululiiketoimintaan, joka muodostaa valtaosan kuljettajakoulutustoimialasta. Pekka sai kumppanikseen CAP-Autokoulun toisen perustajajäsenen, Pasi Paakkarin. Pasi oli toiminut menestyvänä autokouluyrittäjänä ja työnantajana yli 20 vuotta ja siinä ajassa kerinnyt kartuttaa kokemusta kymmenistä onnistuneista yritysjärjestelyistä toimialalta. Kaksikko päätti tehdä kuljettajakoulutuksessa jotain uutta, erilaista ja suurta. Alusta asti tarkoituksena oli tehdä asioita eri tavalla kuin muut: avoimemmin ja asiakkaalle hyötyjä tuottaen. Sanalla sanoen oikein. 

CAP kiihdytti reippaaseen ja kannattavaan kasvuun. Tästä tunnustuksena CAP-Group Oy:n yrittäjä Pekka Kari palkittiin vuonna 2011 Suomen valtakunnallisena uusyrittäjänä. 

Vuonna 2019 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 330 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia sekä vielä paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Liikevaihdon ja henkilöstömäärän kehitys 2011-2022

2020

Vuonna 2020 CAP sai uuden toimitusjohtajan.

2021

Vuonna 2021 CAP-Group Oy:llä on yhteensä n. 400 työntekijää / sopimuskouluttajaa.

  • CAP osti toukokuussa 2021 Saksan suurimman autokouluketju Fahrschule Rettig Gruppen. Rettig on perustettu 1995 ja toimii yksityisten ja ammattikuljettajien kouluttajan Saksassa 20 eri paikkakunnalla. Rettingin toimitusjohtana toimii Monica Minack.
  • Groupin tavoitteena on nykyaikaistaa oppimista ja parantaa liikenneturvallisuutta Euroopassa.

2022 – tänään

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo merkittävää lisäarvoa asiakkailleen kehittämällä edistyneitä ja tehokkaita oppimismenetelmiä.

  • CAP on digitalisaation edelläkävijä alallaan vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen.
  • Missiomme on parantaa liikenneturvallisuutta modernisoimalla liikenteen ja logistiikan koulutusta.
  • Suomessa CAP toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta hyödyntäen simulaattoriopetusta sekä etäteoriaopetusta CAP-Autokouluissa valtakunnallisesti sekä CAP Pro Academyn toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea.
  • Vuonna 2022 CAP-Group Oy:llä työskentelee yhteensä noin 640 henkilöä, joista Suomessa on noin 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.
  • Palvelupisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 200 ja lisää on tulossa.

Etsi mitä tahansa