Hyppää sisältöön

Näin opetus etenee riskientunnistamis­koulutuksessa

1. Ilmoittaudu riskientunnistamiskoulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen ilmoittautumislomakkeella. Tämän jälkeen otamme yhteyttä sopiaksemme yhdessä ajotuntien aikataulut.

2. Suorita verkkoteoriat ja simulaattoriajotunnit

Autokoulu alkaa aina teoriaopetuksella.

Opetus sisältää kaksi (2) ajotuntia simulaattorilla. Varaamme nämä ilmoittautumisesi jälkeen. Saat simulaattoriajotunneista tekstiviestivahvistuksen, missä on ajon pin-koodi. Seuraa saamiasi ohjeita simulaattoriajotunneilla.

3. Suorita ajotunnit autolla

Kurssiin sisältyy kaksi (2) ajotuntia autolla. Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan ajokykyä heikentämällä voivat lisätä onnettomuusriskiä. Lisämaksusta voit suorittaa liukkaankelin ajoharjoituksen ajoharjoitteluradalla, jos paikkakunnallasi on ajorataharjoittelu mahdollista. Voit varmistaa asian paikkakuntasi CAP-Autokoululta.

4. Todistus

Kun kurssiosiot on suoritettu, ja kurssimaksu maksettu, saat tulostettua todistuksen itse omasta oppimisympäristöstäsi (Webautosta). Voit myös voit pyytää todistuksen opettajalta, mikäli ajat ajotunnit suoritettujen teoriatuntien jälkeen.

Toimita todistus Ajovarmalle joko ajokokeeseen mennessäsi tai ajo-oikeuden voimassa pitämiseksi.

Riskien­tunnistamis­koulutus rata­harjoittelulla

449 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Riskientunnistamiskoulutus, johon kuuluu ylimääräinen rata-ajotunti ajoharjoitteluradalla.

Riskien­tunnistamis­koulutus

309 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Riskientunnistamiskoulutus, jossa puolet ajotunneista ajetaan oikealla autolla ja puolet simulaattorilla.

Riskien­tunnistamis­koulutus + EAS-koulutus

349 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Kaikki lain vaatima autokouluopetus yhdessä paketissa: Riskientunnistamiskoulutus, EAS-koulutus sekä teoriakoeharjoitteluohjelma.

Starttikurssi Henkilöautokurssi (B)

379 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Sisältää Ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriakoulutuksen (EAS) ja Riskientunnistamiskoulutuksen (RTK), teoriakoeharjoitteluohjelman sekä yhden ajotunnin oman liikenneopettajan kanssa ajoharjoittelun alkupäässä. Ajotunnilla käydään läpi hyödyllisimmät vinkit ja tärpit ajotaitojen kehittämiseen.

Etsi mitä tahansa