Hyppää sisältöön

Näin opetus etenee riskientunnistamis­koulutuksessa

1. Ilmoittaudu riskientunnistamiskoulutukseen

Ilmoittaudu riskientunnistamiskoulutukseen.

Saat viimeistään seuraavana päivänä sähköpostiisi ohjeet ja tunnukset oppimisympäristöön. Olemme sinuun puhelimitse yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen ja käymme läpi peruskäytänteet sekä sovimme mm. kuinka ajotunnit varataan.

Heti ilmoittautumisen jälkeen kannattaa asentaa puhelimeen CAP-äppi. CAP-äpi ohjaa sinua kurssilla eteenpäin ja voit sen avulla varata ajotunteja.

2. Suorita verkkoteoriat ja simulaattoriajotunnit

Autokoulu alkaa aina teoriaopetuksella.

Kaikki teoriatunnit suoritetaan etänä verkkokoulutuksina. Kirjaudu oppimisympäristöön tunnuksilla, jotka lähetämme aina viimeistään ilmoittautumista seuraavana päivänä. Oppimisympäristössä harjoittelet myös teoriakokeeseen.

Simulaattoritunnit varaamme yhdessä ilmoittautumisesi jälkeen. Saat simulaattoritunneista tekstiviestivahvistuksen, joka sisältää PIN-koodin. PIN-koodilla pääset sisälle etävalvottuun simulaattoritilaan ja käynnistät simulaattorin. Tunnit etenevät simulaattorin antamia ohjeita seuraamalla. Apua saat tarvittaessa etävalvomosta ja toimiston aukioloaikoina myös paikalla olevalta henkilöstöltä.

Riskienhallintakurssi sisältää neljä RTK-verkkoteoriatuntia (riskientunnistamiskoulutus) ja valitsemasi määrän ajotunteja simulaattorilla.

EAS-koulutus, eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (4 teoriatuntia) sisältyy kurssiin vain, jos olet tilannut kurssipaketin, joka sisältää sen.

3. Osallistu ajo-opetukseen

Kurssiin sisältyy kaksi (2) ajotuntia autolla. Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan ajokykyä heikentämällä voivat lisätä onnettomuusriskiä. Lisämaksusta voit suorittaa liukkaankelin ajoharjoituksen ajoharjoitteluradalla, jos paikkakunnallasi on ajorataharjoittelu mahdollista. Voit varmistaa asian paikkakuntasi CAP-Autokoululta.

4. Todistus

Kun kurssiosiot on suoritettu, ja kurssimaksu maksettu, saat tulostettua todistuksen itse omasta oppimisympäristöstäsi. Voit myös voit pyytää todistuksen opettajalta, mikäli ajat ajotunnit suoritettujen teoriatuntien jälkeen.

Toimita todistus Ajovarmalle joko ajokokeeseen mennessäsi tai ajo-oikeuden voimassa pitämiseksi.

Turvallisia kilometrejä!

Ilmoittaudu Riskikoulutukseen

Riskien­tunnistamis­koulutus rata­harjoittelulla

449 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Riskientunnistamiskoulutus, johon kuuluu ylimääräinen rata-ajotunti ajoharjoitteluradalla.

Riskien­tunnistamis­koulutus simulaattorilla

279 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Riskientunnistamiskoulutus, jossa 3 neljästä ajotunnista ajetaan simulaattorilla ja vain yksi tunti oikealla autolla.

Riskien­tunnistamis­koulutus

309 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Riskientunnistamiskoulutus, jossa puolet ajotunneista ajetaan oikealla autolla ja puolet simulaattorilla.

Riskien­tunnistamis­koulutus + EAS-koulutus

349 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Kaikki lain vaatima autokouluopetus yhdessä paketissa: Riskientunnistamiskoulutus, EAS-koulutus, teoriakoeharjoitteluohjelma sekä oppikirja.

Starttikurssi Henkilöautokurssi (B)

379 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Sisältää Ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriakoulutuksen (EAS) ja Riskientunnistamiskoulutuksen (RTK), teoriakoeharjoitteluohjelman sekä yhden ajotunnin oman liikenneopettajan kanssa ajoharjoittelun alkupäässä. Ajotunnilla käydään läpi hyödyllisimmät vinkit ja tärpit ajotaitojen kehittämiseen.

Etsi mitä tahansa