Hyppää sisältöön

Yli 10 000 tyytyväistä ajokortin suorittajaa suosittelee meitä

Yli 10 000 oppilasta vuodessa suorittaa meillä ajokortin!

Kiitos vielä kerran CAP!

Hetki siinä meni, mutta nyt v i i m e i n k i n 31-vuotiaana on prätkäkortti taskussa. Otin kesän alussa yhteyttä suomen suurimpaan autokouluun CAP-Autokouluun, koska halusin lähteä suorittamaan heillä prätkäkorttia. Päätettiin että ajan sen vielä mun synnyinkaupungissa Savonlinnassa upeissa kesä-maisemissa. Ajo-opettajana oli maailman sympaattisin tyyppi Ilkka, joten mikäs siinä ajoja tehdessä auringossa. Voin mitä lämpimimmin suositella CAP-Autokoulua kaikille prätkäkortista haaveileville, tai vaikka ihan perus ajokorttia suorittaville. Loistava palvelu, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, sekä täydelliset puitteet (prätkät ja autot) ajamiseen. Kiitos vielä kerran CAP! 

Archie, muusikko

”Sain ajokortin jee!” 😍

Kiitos paljon CAP-Autokoulu ja miun ajo-opettaja Eemeli! Sain ajokortin heinäkuun lopussa ja olin sillä hetkellä niin onnellinen, että itku pääsi. Oon ollut aina aika hidas oppimaan eikä miulla ole entuudesta kokemusta esimerkiksi mopolla ajamisesta. Sen takia jännitin aika paljon autokoulun aloittamista, mutta onneksi ihan turhaan!

Alussa en meinannut uskaltaa ajaa edes parkkipaikalla, joten oli kivaa huomata miten joka tunnin jälkeen ajotaidot aina kehittyivät eteenpäin. Jännitin liikennetilanteita alussa tosi paljon, mutta Eemelin rauhallinen ja määrätietoinen opetus auttoi jännityksen hallitsemisessa kovasti. Oli tosi kivaa, että ajo-opettaja osasi kannustaa niissäkin hetkissä kun oma usko meinasi loppua kesken.

Teoriat pystyi suorittamaan CAP-Autokoulussa etänä netissä omien aikataulujen mukaan, mikä helpotti autokoulun suorittamista, koska teoriaopinnot oli helpompi mahduttaa omaan kalenteriin. Ajo-opetus oli osaavaa, ymmärtäväistä ja ystävällistä! Ajotunneille oli aina ilo mennä, vaikka alussa vähän jännittikin! Nyt miulla on kortti taskussa ja oon maailman onnellisin siitä! Kiitos CAP! 🧡

Nuppu Oinas, Artisti & Sosiaalisen median vaikuttaja

”Kiitos CAP!”

”Kiitos CAP-Autokoulu ja erityisesti mun oma opettaja, Tanja! Mun autokoulu alkoi jo aika kauan sitten, mutta CAP odotti mua kärsivällisesti. Vaikka einssi ei mennyt ykkösellä läpi, Tanja kannusti mua eikä mun itsevarmuus kuskina päässyt katoamaan. Sain myös varattua ylimääräisen ajotunnin jokaista inssiä edeltävään aamuun, mikä poisti kivasti jännitystä ajokokeessa.

Voin käsi sydämellä suositella CAP-Autokoulua jokaiselle, jolla ei ole vielä kortti taskussa. Tässä mulle henkilökohtaisesti suurimmat plussat:

– Sijainti! Toimipisteitä on paljon, mun autokoulu löytyi ihan parinsadan metrin päästä.

– Helppous! CAP-Sovellus toimii sujuvasti, tunnit on helppo varata ja pystyy myös seuraa oman autokoulun suorittamista iisisti.

– Mun oma ajo-opettaja, Tanja! Hän tsemppas, kannusti ja heitti just oikeanlaista läppää mun kanssa alusta loppuun.”

PapiPike, artisti & lasten futisvalmentaja

Meillä olet hyvissä käsissä!

CAPilla autokoulun suorittaminen oli kivaa ja mun ajo-ope Emilia oli ihan paras! Suosittelen CAPpia kaikille!

Eneli, 18 v.
CAP-Autokoulu Helsinki Viikki

Capilla autokoulun suorittaminen oli mukavaa. Autokoululle oli helppo tulla, koska sijainti oli hyvä. Reijo oli asiantunteva ja osasi tukea sekä kuunnella. Suosittelen Cap’pia kaikille.

Matti, 19 v.
CAP-Autokoulu Jyväskylä

Kiitos CAP! Hyvää opettamista ja palvelua, nyt on helpompi kulkea töissä.

Yousuf
CAP-Autokoulu Jyväskylä. 

Etsi mitä tahansa