Hyppää sisältöön

CAP-Autokoulu-mobiilisovellus

Uusi ja helpompi tapa seurata kurssin etenemistä sekä varata ajotunteja!

Miksi sinun tulisi ladata CAP-Autokoulun Mobiilisovellus? 

CAP-Autokoulun mobiilisovellus on oppaasi matkalla kohti ajokorttia. Sekä Google Play:sta että  App Storesta löytyvä sovellus ohjaa sinua sujuvasti eteenpäin oppimispolullasi ja kertoo reaaliaikaisesti kokonaistilanteesi. Sovellus on kehitetty B-ajokorttioppilaille. 

Ajotuntikalenterista löydät tulevat ajotunnit ja voit itse varata uusia ajotunteja sinulle sopivaan aikaan. Sovellus kertoo, mitä ajotunteja olet jo suorittanut ja mitä täytyy vielä suorittaa. Jos sinulla on kysyttävää, saat valtakunnalliseen asiakaspalveluun yhteyden nopeasti sovelluksen avulla. 

Ajotuntien edistymisen lisäksi sovellus ohjaa sinua myös teoriaopintojen polulla. Näet nopeasti, mitä olet jo harjoitellut ja mitä on vielä edessä. Pääset sovelluksen kautta helposti suorittamaan seuraavia verkkoteoriatunteja tai teoriakoeharjoituksia ja tasokokeita. 

Mitä mobiilisovelluksella voi tehdä?  

Mobiilisovelluksella voit varata kaikki simulaattorituntisi. Ensimmäisen teoriaopintojen tasokokeen suoritettuasi voit varata itsellesi ensimmäisen ajotunnin. Ajotunnilla käyt vastuuopettajasi kanssa läpi sinulle sopivan ajo-opetusrytmin ja tämän jälkeen voit varata sovelluksesta lisää ajotunteja.  

Mobiilisovelluksella voit varata kaikki ajotunnit lukuun ottamatta viimeistä ajotuntia ja harjoitusajokoetta. Viimeinen ajotunti sekä harjoitusajokoe varataan yhdessä vastuuopettajan kanssa. 

Ajotunteja voi varata arkisin klo 8-18 välille, kun taas simulaattoritunteja klo 8-20 välille. Ajotunnit ovat peruttavissa 36 tuntia ennen niiden alkamista. Hyvissä ajoin peruutetusta ajotunnista ei laskuteta (edellinen arkipäivä, klo 12 mennessä). Aplikaatio/Mobiilisovellus ilmoittaa sinulle, milloin on seuraava ajotuntisi. Sovellus myös kertoo onko sinulla avoimia laskuja.  

CAP-Autokoulun mobiilisovelluksen avulla pysyt kartalla joka hetki! Ilmoittaudu autokouluun ja lataa mobiilisovelluksemme. Sovellukseen kirjaudutaan sisään Webauton tunnuksilla, jotka saat pian ilmoittautumisen jälkeen.

Etsi mitä tahansa