Hyppää sisältöön

Sopimusehdot

Sopimusehdot, jotka oppilas hyväksyy ilmoittautumisvaiheessa.

Tiivistelmä peruutusehdoista ja mahdollisista lisäkustannuksista

Tilauksen peruutusehto ja sopimuksen muodostuminen 

Tehdessään tilauksen cap.fi-nettisivuilla oppilas ja mahdollinen muu maksaja ovat hyväksyneet tilauksen ehdot, kuten maksuvelvollisuuden, peruutuskäytänteet ja viralliset sopimusehdot. Sopimussuhteen katsotaan syntyneen CAP-Group Oy:n ja tilaajan sekä maksajan välille tilausvahvistuksesta alkaen.

Tilaus tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen ajokoetta (mikäli tilaus johtaa tutkintoon).

Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus ilman kustannuksia:

  • alkaa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta sähköpostiin
  • koskee ajo-oikeuteen tai kuljettajantutkintoon johtavia koulutuskokonaisuuksia
  • raukeaa, kun oppilas ottaa tilaamansa palvelun käyttöön
  • ei koske pelkästään digitaalisesti toimitettavaa sisältöä, kuten EAS-kurssia, koska käyttäjätunnukset aktivoidaan ja siten palvelun suorittaminen aloitetaan välittömästi ilmoittautumisen tapahduttua

Peruutusoikeuden rauettua

Peruessaan tilauksen tai keskeyttäessään opinnot oppilas on velvollinen maksamaan hinnaston mukaiset keskeytysmaksun ja veloituksen annetusta opetuksesta. Jos ostetun palvelun kokonaishinta on alle hinnaston mukaisen keskeytysmaksun, keskeytysmaksu on palvelun hinnan suuruinen.

Sopimuksen aikana mahdollisesti muodostuvat lisäkustannukset 

Perumatta jätetty ajotunti

Jos joudut perumaan ajotunnin, se on tehtävä viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen perutuista tai käyttämättömistä ajotunneista laskutetaan peruutushinta (simulaattorissa á 49 €, ajo tai simulaattori opettajan kanssa á 89 €). Sairastapauksissa emme laskuta varatuista ajoista, mikäli oppilas toimittaa autokoululle sairauslomatodistuksen 7 vrk sisällä peruutuksesta. Todistus lähetetään laskutukseen Turvapostin kautta (lisätietoja asiakaspalvelu-sivulta). 

Toimipistesiirto

Oppilas on tilauksen yhteydessä valinnut CAP-Autokoulun, jossa hän kurssin suorittaa. Muutos toiseen toimipisteeseen on mahdollinen. Asiaan liittyvistä käytännön toimenpiteistä ja aikatauluista sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Autokoululla on oikeus veloittaa oppilaan siirrosta toiseen toimipisteeseen voimassa olevan hinnaston mukainen palvelumaksu.

Muut paketteihin kuulumattomat maksut 

Kurssipakettien hintoihin eivät sisälly:

  • viranomaismaksut Ajovarmalle
  • lisäajotunnit ja muut erilliset palvelut
  • autokoulun ajoneuvon käyttö uusinta-ajokokeessa sekä
  • mahdolliset vahinkomaksut

Lisäajotuntien ja muiden erillispalveluiden maksut hinnoitellaan voimassa olevan hinnaston mukaan. Autokoulun hinnasto löytyy osoitteesta https://cap.fi/hinnasto.

Etsi mitä tahansa