Gå till innehåll
CAP-Bilskolan – I goda händer

Är det dags för ditt körkort? Är du nervös för att lära dig något nytt och ansvaret som följer med att köra? Fint att du hittade oss. Vi vet hur det känns att vara på gränsen till något nytt. Vår uppgift är att hjälpa körkortets avläggare att lyckas och få goda färdigheter för trafiken.

Våra trevliga och skickliga trafiklärare guidar dig med säker hand till att bli ägare av ett körkort. Vi kommer att göra dig till en bra och pålitlig förare, oavsett om hur mycket trafikerfarenhet du har. Vi har de senaste undervisningsverktygen och Finlands bästa kunnande för framtida förare i världens mest krävande körförhållanden.

Kolla in vårt kursutbud och kontor. När du har valt ett lämpligt kurspaket från CAP-Bilskolans sortiment får du instruktioner för deltagande och du kan börja kursen omedelbart. Du kan också lämna oss din e-postadress eller ditt nummer om du först vill diskutera om en lämplig kurs, flexibel betalningsmetod eller betalningsalternativ – även delbetalning är möjligt. Välkommen för att avlägga körkort med oss!

CAP-Bilskolan betjänar med 131 kontor runt om i Finland

Varför välja CAP-Bilskolan?

Oletko suorittamassa ajokorttia opetusluvalla?

Meiltä saat ohjeet opetuslupa-opetukseen sekä kaiken autokoulusta ostettavan koulutussisällön sekä lisäajotunnit.

Useita eri maksuvaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin!

CAP-Autokoulu tarjoaa useita eri maksutapoja ja –vaihtoehtoja! Maksa heti tai useammassa erässä.

131 toimipistettä ympäri Suomen!

Meillä on Suomessa 131 toimipistettä. Autamme sinua kaikissa ajokortin suorittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sök efter vad som helst