Gå till innehåll

Du kör alltid säkert med oss

I CAP-Bilskolan är det roligt att ta körkort, och det är också okej att vara nervös! Med din lärare övar du tryggt även sådant som känns svårt, såsom fickparkering, backstart och omkörning. Ansvaret ligger alltid hos läraren och våra bilar är korrekt försäkrade. Sluta alltså oroa dig och börja lära dig! Hos oss får du köra med moderna undervisningsbilar.

Bra bilskoleupplevelse – lycklig förare

Vi har anpassat våra kurspaket till helheter som är lätta att välja och är tydligt beskrivna. Men om valet av ett lämpligt kurspaket gör dig fundersam, ring till vår kundservice och fråga efter mer information. Det finns säkert en lösning!

Vi är stolta över våra undervisningsmetoder, där simulatorundervisning hjälper till att eliminera spänningen och göra den första körningen till en bekväm och givande upplevelse. Simulatorn underlättar elevens första kontakt med körning och hantering av bilen. Att man inte behöver oroa dig för annan trafik i början hjälper att lära sig grunderna i körning. Med simulatorn kan du dessutom öva mörker- och halkkörning året runt, vilket leder till att du kan ta ditt körkort snabbare.

När du har grunderna kommer du snabbt igång med en riktig bil för att öva i trafiken. Under våra körlektioner använder vi moderna utbildningsbilar som är förstklassiga inom säkerheten. De flesta av våra undervisningsbilar är behändiga BMW: 1-seriebilar av hög kvalitet.

Enligt forskning är våra kunder mycket nöjda.

CAPseli – Mobil CAP-Bilskola

Med hjälp av CAPseli kan vi betjäna även på de verksamhetsställen där vi inte har ett fast kontor. CAPseli är ett mobilt kontor där samma bilskoleärenden sköts som på vårt vanliga kontor. Det finns även en simulator i CAPseli, så t.ex. simulatorövningarna som ingår i riskidentifieringsutbildningen för B-kort är lätta att genomföra.

Börja lätt med simulatorn

CAP-Bilskolans simulator är ett modernt, effektivt och ekologiskt sätt att förstå principerna för bilkörning och olika trafiksituationer och att förstå trafikmiljöerna med deras situationer och regler på ett kontrollerat sätt. Körsimuleringarna som designats av finländska transportproffs håller simuleringslektionerna effektiva – förutom att spara pengar sparar kunden också tid. Med hjälp av simuleringen kan du testa trafikreglerna du lärt dig i teoriundervisningen i praktiken. Dessutom kommer du att lära dig att förutse korrekt i trafiksituationer som du inte vill hamna i i verkligheten.

Sök efter vad som helst