Gå till innehåll

Kundservice

Kundserviceteamen på CAP-Bilskolan betjänar dig enligt följande:

050 913 0300

mån.–tors. 10.00 till 18.00, fre. 10.00 till 15.00

asiakaspalvelu@cap.fi

Teorilektioner och övning

Bilskolans teorilektioner

I regel börjar bilskolan alltid med teorilektioner och du kan ta körlektioner efter att ha genomfört de teorilektioner som krävs. Antalet teorilektioner varierar beroende på körkortskategori. Ingen föranmälan till teorilektioner och ingen sittande i klassrummet utan du kan hoppa in på kursen när kontrollrummet är öppet! Allt du behöver är en dator, en surfplatta eller en mobiltelefon och en internetanslutning till din enhet. Du får den information du behöver för inloggning efter att din anmälning har behandlats.  

Webbteorilektioner

Avlägg teorilektioner var du vill! Teorilektioner kan genomföras från 8.00 till 22.00  (måndag till torsdag) och från 8.00 till 16.00 (fredagar och lördagar).

Övning inför teoriprovet

Säkerställ att du klarar teoriprovet genom att öva en obegränsad mängd inför teoriprovet.

Simulatorlektioner

Simulatorns kontrollrum

I alla frågor relaterade till simulatorer hjälper Simulatorns kontrollrum dig:

tfn. 040 506 6883
mån.–tors. 08.00 till 20.00, fre. 08.00 till 18.00, lör. 10.00 till 14.00

Kontrollrummet hjälper dig vid eventuella problem under simulatorkörlektioner. Du kan också ansluta till kontrollrummet direkt från simulatorn genom att följa instruktionerna på infoskärmen. Du kommer alltid att betjänas av en trafiklärare i kontrollrummet.

Kontrollrummet tar inte emot avbokningar av körlektioner.

Bokning och avbokning av körlektioner

Bokning av körlektioner med CAP-mobilappen

Det enklaste sättet att boka körlektioner under en personbilskurs är med CAP-mobilappen, som du kan ladda ner från Google Play och App Store. Applikationen guidar dig smidigt längs din inlärningsväg och visar din övergripande situation i realtid.

Boka körlektioner via en lärare

Var och en av våra elever har en ansvarig lärare, med vem en personlig plan för hur undervisningen fortskrider görs under den första körlektionen. Under körlektionen kommer ni överens om hur ni ska hålla kontakten och vilken rytm är bäst för dig. Du kan boka körlektioner med din lärare på ömsesidigt överenskomna sätt.

Avbokning av körlektioner

Avbokningar av körlektioner måste göras före kl. 12.00 föregående arbetsdag till din ansvariga lärare – kontrollrummet eller faktureringsteamet tar inte emot avbokningar av körlektioner. Med mobilappen kan du ställa in en körlektion 36 timmar innan körlektionen börjar. Om du inte avbokar körlektionen i tid kommer systemet att skicka dig en faktura för den oanvända körlektionen. Vi kan kvitta fakturan mot läkarintyg över sjukledighet (skicka intyget via Turvaposti) inom 7 dagar.

Fakturering och betalning

Faktureringsteam

Faktureringsteamet hjälper dig när du behöver flytta förfallodatum på din faktura eller du behöver komma överens om en ändring av din faktureringssituation.

Skicka alla ändringsbegäranden relaterade till fakturering eller fakturor via Fakturaändringsformuläret

I andra fall, kontakta laskutus@cap.fi eller 040 142 7131 ma-pe klo 10.00-13.00

Vid sjukdomsfall kan vi kvitta fakturan för outnyttjade körtimmar mot läkarintyg för sjukledighet (intyg skrivet av läkare eller sjuksköterska). Leverera läkarintyget för sjukledighet endast via Turvaposti inom 7 dagar. Av säkerhetsskäl får vi inte läkarintyg för sjukledighet per e-post.

Sök efter vad som helst