Gå till innehåll
Första välja ut plats

Riskidentifierings­utbildning

Riskidentifieringsutbildningen är en utbildning som krävs enligt lag för alla som tar körkort på en bilskola eller med undervisningstillstånd.

Riskidentifieringsutbildningen omfattar fyra timmar webbteoriutbildning och fyra timmar körundervisning, varav två genomförs med bilskolans bil med en trafiklärare och två i en körsimulator (halk- och mörkerkörning).

Kursalternativ

Välj först ort så ser du kurser och priser!

Välj först närmaste CAP-Bilskolas kontor så ser du tillgängliga kurser och priser.

Ytterligare tjänster

Så köper och avlägger du Riskidentifieringsutbildningen

Välj lämplig kurs och anmäl dig till utbildningen med anmälningsformuläret. Vi kommer sedan att kontakta dig för att schemalägga körlektionerna för Riskidentifieringsutbildningen tillsammans och berättar hur utbildningen börjar.

Ifall du avlägger riskidentifieringsutbildningen som en del av undervisning med undervisningstillstånd, beställ en mer omfattande Undervisningstillstånd guide i din e-post här.

Bilskolan börjar alltid med teoriundervisning.

Undervisningen inkluderar två (2) körlektioner med simulator under vilka det övas halk-och mörkerkörning. Vi bokar dessa efter att du har anmält dig. Du får en SMS-bekräftelse för körlektioner med simulator med PIN-kod för körning. Följ anvisningarna under körlektionerna med simulatorn.

Vänligen kontakta vår kundservice för att boka körlektioner, om de inte har bokats i förväg av bilskolan. Till kursen ingår 2 körlektioner med egen trafiklärare och med bilskolans bil. I synnerhet stärker körlektionerna förmågan att identifiera och undvika trafikfaror och faktorer som kan öka risken för olyckor genom att försämra förarens körförmåga..

Mot en tilläggsavgift kan du köra alla körlektioner med bil och genomföra banövningen på körövningsbanan.

Efter avslutad riskidentifieringsutbildning får du ett intyg på genomförd kurs som levereras till Ajovarma antingen före körprovet eller för att hålla körrätten giltig.

Sök efter vad som helst