Hyppää sisältöön

Mobiilia oppimista

CAP-Autokoulussa opiskelu ja tiedonkulku tapahtuu nuorille jo koulumaailmasta tutuilla tavoilla.

Kaikki autokoulun teoriatunnit sekä teoriakoeharjoittelu suoritetaan netissä puhelimella tai tietokoneella.

CAP-äpin avulla henkilöautokurssin oppilas voi varata ajotunteja, siirtyä teoriatunneille ja seurata opiskelun edistymistä.

Mikä ihmeen verkkoteoria?

Verkkoteoriat ovat nettiteorioiden muoto, jossa oppilas etenee opiskelumateriaalissa itsenäisesti ilman opettajaa. Opiskelumateriaali muodostuu ohjeista, kuvista videoista ja tehtävistä.

Teoriatuntien aikana oppilaalla on aina mahdollisuus ottaa yhteyttä valvomoon ja pyytää apua tai kysyä lisätietoja. Teoriatunteja voi suorittaa milloin tahansa valvomon aukioloaikojen puitteissa (maanantaista torstaihin klo 8-22 ja perjantaista sunnuntaihin klo 8-16).

 • Opiskele omaan tahtiin

  Voi suorittaa teoriatunnit milloin sinulle parhaiten sopii – valvomon aukioloaikojen puitteissa (maanantaista torstaihin klo 8-22 ja perjantaista sunnuntaihin klo 8-16).

 • Nopein tapa suorittaa teoriatunnit

  Kun suoritat teoriatunnit netissä, siirtyminen autokoululle ja takaisin jää pois. Sinulle jää vuorokaudesta enemmän aikaa muihin asioihin.

 • Tehokasta oppimista

  Koska verkko-opiskelu vaatii aktiivista keskittymistä oppimateriaaliin (mm. tehtäviin), itsenäinen verkko-opiskelu on usein passiivista kuuntelemista tehokkaampaa.

CAP-Autokoulu-mobiiliäppi

Uusi ja helpompi tapa seurata henkilöautokurssin etenemistä sekä varata ajotunteja!

Mitä CAP-Autokoulun äpillä voi tehdä? 

CAP-Autokoulun äppi on oppaasi matkalla kohti ajokorttia. Sekä Google Play:sta että  App Storesta löytyvä äppi ohjaa sinua sujuvasti eteenpäin oppimispolullasi ja kertoo reaaliaikaisesti kokonaistilanteesi. Äppi on kehitetty B-ajokorttioppilaille. 

Ajotuntikalenterista löydät tulevat ajotunnit ja voit itse varata uusia ajotunteja sinulle sopivaan aikaan. Äppi kertoo, mitä ajotunteja olet jo suorittanut ja mitä täytyy vielä suorittaa.

Ajotuntien edistymisen lisäksi äppi ohjaa sinua myös teoriaopintojen polulla. Näet nopeasti, mitä olet jo harjoitellut ja mitä on vielä edessä. Pääset äpin kautta helposti suorittamaan seuraavia teoriatunteja tai teoriakoeharjoituksia ja tasokokeita.

Jos sinulla on kysyttävää, saat valtakunnalliseen asiakaspalveluun yhteyden nopeasti äpin avulla.

 • Ajotuntien varaus

  Voit ensimmäistä ja viimeistä ajotuntia lukuunottamatta varata äpin kautta kaikki oikealla autolla ja simulaattorilla ajettavat ajotunnit.

 • Teoriatuntien suorittaminen

  Voit siirtyä äpin kautta suorittamaan nettiteoriatunteja sekä harjoittelemaan teoriakokeeseen.

 • Seuraa etenemistäsi

  Äpin avulla seuraat helposti etenemistäsi: mitä ajo- ja teoriatunteja olet jo suorittanut ja mitä on suorittamatta.

 • Yhteys asiakaspalveluun

  Äpin avulla saat helposti yhteyden valtakunnalliseen asiakaspalveluun, valitsemaasi toimipisteeseen tai ajo-opettajaasi.

Etsi mitä tahansa