Hyppää sisältöön

Rekrytointi

Toimintamme alati laajentuessa etsimme joukkoomme reippaita ja itsenäiseen työhön kykeneviä ammattilaisia.

Oletko Sinä uusi työkaverimme, joka haluaa kaltaiseensa porukkaan?

 Katso avoimet työpaikat 

CAP-Autokoulussa on mahdollista työskennellä palkkatyössä tai oman yrityksen kautta sopimuskouluttajana. Arjen tueksi saat mukavan työyhteisön ja laajan asiantuntemuksen. Odotamme työntekijöiltämme hyvää asennetta työntekoon, ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. Erilaisten ihmisten ja nuorten oppilaiden kanssa toimeen tuleminen on avainasemassa. 

Jos olet etsimämme henkilö, haluat haasteita ja kenties edetä urallasi, niin pyrimme tarjoamaan sinulle sopivan työpaikan – vieläpä kotiseudultasi. 

Katso avoimet työpaikat alta ja hae pian Sinulle parhaiten sopivaan tehtävään!

Omaatko hyvän asenteen työntekoon, ammattimaisen otteen ja palveluhenkisyyden? Laita tästä avoin hakemus liikenneopettajaksi!

Omaatko hyvän asenteen työntekoon, ammattimaisen otteen ja palveluhenkisyyden? Laita tästä avoin hakemus liikenneopettajaharjoittelijaksi!

Omaatko hyvän asenteen työntekoon, ammattimaisen otteen ja palveluhenkisyyden? Laita avoin hakemus ja kerro, mikä työtehtävä sinua kiinnostaa!

Omaatko hyvän asenteen työntekoon, ammattimaisen otteen ja palveluhenkisyyden? Laita hakemus tästä kouluttajaksi!

Omaatko hyvän asenteen työntekoon, ammattimaisen otteen ja palveluhenkisyyden? Laita hakemus tästä liikenneopettajaksi Espooseen!

Omaatko hyvän asenteen työntekoon, ammattimaisen otteen ja palveluhenkisyyden? Laita hakemus tästä liikenneopettajaksi Helsinkiin!

Omaatko hyvän asenteen työntekoon, ammattimaisen otteen ja palveluhenkisyyden? Laita hakemus tästä asiakaspalvelijaksi etätyöhön!


Sopimusyrittäjyys

CAP-Autokouluilla on jo seitsemän sopimusyrittäjää, jotka luotsaavat yli 30 toimipisteen autokoulun arkea.

Sopimusyrittäjän haastattelu

Entisen Autokoulu Mukavan, Veini Rejströmin, haastattelu sopimusyrittäjyydestä.

Millaisena näet autokoulujen tulevaisuuden?

”Ajamaan pitää varmasti opetella vielä tulevaisuudessakin, mutta näen suurena mahdollisuutena ajokortin suorittamistapojen monipuolistumisen sekä vaihtoehtojen lisääntymisen. Alan sisällä näen suuria muutoksia mm. tuotteistamisen ja markkinoinnin suhteen. Niiden osaamisen merkitys tulee korostumaan. Tulevaisuudessa liikenneopettajat tulevat kasvavassa kilpailussa mukana pysyäkseen tarvitsemaan entistä parempia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja. Sääntelyn vähentymisen myötä autokouluyrittäjän toimintakenttä on muuttunut monessa suhteessa. Toiminta on asiakaskeskeisempää ja kyky reagoida asiakkaan yksilöllisiinkin tarpeisiin tulee korostumaan. Tämä tulee varmasti olemaan monelle yrittäjälle haaste.”

Miksi lähdit CAP-Sopimusyrittäjäksi?

”Pienenä yrittäjänä näen tulevaisuuden muutoksissa paljon mahdollisuuksia – mutta myös uhkia. Kasvaako työtaakkani kohtuuttomaksi? Pysynkö tarvittavan muutoksen vauhdissa?
Pärjäänkö yksin? Vaihtoehtoja punnittuani totesin CAP-Sopimusyrittäjyyden ehdottomasti parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Päätökseni sinetöityi tutustuttuani CAPin ihmisiin ja toimintamalleihin. Minulle syntyi vahva tunne välittämisestä. Sain kuvan hyvin suunnitellusta ihmislähtöisestä toiminnasta, jonka ytimessä on vahva palo auttaa yrittäjiä liiketoiminnassaan.
Uskon löytäneeni kumppanin, jolle tulevaisuus ei ole uhka vaan pelkkä mahdollisuus.”

Mitä odotuksia sinulla on CAP-Sopimusyrittäjyydestä?

”Odotan innokasta tekemisen meininkiä hyvillä toimintamalleilla mukavien ammattilaisten kanssa. Odotan saavani sen avun ja työkalut, joita alalla pysyäkseen ja menestymiseen tarvitaan.”

Mitä haluaisit sanoa CAP-Sopimusyrittäjyyttä pohtivalle autokouluyrittäjälle?

”Toistaiseksi tämä on ollut parempaa kuin uskalsin odottaa! CAPin toimintamalli on selkeydestään huolimatta – tai sen ansiosta – vahva ja luottamusta herättävä. Lisäksi CAPin toimintakulttuuri ja ihmiset vaikuttavat mahtavilta.

Voin jo tässä vaiheessa suositella CAP-Sopimusyrittäjyyttä kaikille, jotka haluavat edelleen pitää ja kehittää liiketoimintaansa alalla myllertävistä muutoksista huolimatta.”

Tutustu Veinin CAP-Autokouluun Klaukkalassa.

Etsi mitä tahansa