Hyppää sisältöön
Published:

Virpi Paloniemi, liikenneopettaja

Olen tullut kuljettajakoulutusalalle sattuman sanelemana rakkaan harrastukseni moottoripyöräilyn kautta. Olin ilmoittautunut Liikenneturvan kouluttajakurssille päästäkseni opettamaan kortillisia moottoripyöräkuljettajia, kun samoihin aikoihin tuli tieto, että edellinen työpaikkani oli lopettamassa. Olin uuden edessä ja pohdin, mitä tekisin seuraavaksi. Mieleeni juolahti, että kun olin jo tuolloin muutaman vuoden ehtinyt toimia Liikenneturvan kouluttajana kortillisten moottoripyöräkuljettajien kanssa, että pärjäisin varmasti myös B-opetuksessa ja sitä myöten hakeuduin opiskelemaan liikenneopettajaksi. CAPille tulin työharjoitteluun ja täällä ollaan vieläkin.

Asiakaspalvelusta minulla on paljon kokemusta edellisistä töistäni, ja asiakaspalvelu sekä itse asiakkaat ovatkin työni suola. Pidän myös erityisen paljon siitä, kun näen oppilaan kehityskaaren. Koen työni vahvasti asiakaspalvelutyöksi.

CAPilla on mukava työilmapiiri ja minulla on luotettava ja toimiva tiimi ympärilläni. Moottoripyörät ovat minulle rakkain asia ja minusta on mahtavaa, että CAPilla voimme antaa moottoripyöräoppilaille yksilöllistä koulutusta. Työssä saan tarvittaessa tukea ja apua kollegoiltani ja esihenkilöltäni.

Sesonkiluonteisuus ei juurikaan näy työssäni: opetan asiakkaita englannin ja suomen kielellä ja opetan mielelläni erityisnuoria, joten työtä riittää hyvin ja kalenterini täyttyy tasaisesti ympäri vuoden.

Vapaa-aikani ja työni kietoutuvat toisiinsa ja vietän paljon aikaa moottoripyörien ympäröimänä. Vapaa-ajalla olen halunnut kasvattaa osaamistani muun muassa kouluttautumalla Suomen Moottoripyöräkouluttajat Ry:n auktorisoiduksi kouluttajaksi, joiden osalta olen juuri saanut suoritettua SMOK auktorisoinnin. Etenkin talvisaikaan pidän myös käsitöiden tekemisestä, ne nollaavat hyvin kiireisen työpäiväni.

Etsi mitä tahansa