Hyppää sisältöön
Published:

Teemu Yli-Laurila, palvelukoordinaattori

Aloitin CAP-urani kesätöissä asiakaspalvelutehtävissä. Kesätyö oli etätyötä ja se sopi silloin hyvin elämäntilanteeseeni: halusin tehdä töitä kotona ja reissata. Kuljettajakoulutusala ei ollut minulle entuudestaan tuttua, kun taas asiakaspalvelun koen itselleni luontaiseksi. Kesätyön jälkeen tarjoutui mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Olen tykännyt olla CAPilla. Työni parhaita puolia ovat asiakkaat: kun saan vietyä oppilasta eteenpäin hänen omalla autokoulupolullaan. On palkitsevaa kuulla, että oppilas, jota olemme tsempanneet varaamaan teoriakoeajan, on saanut kokeen läpi. Saan auttaa ja onnistua yhdessä asiakkaan kanssa omalla ammattitaidollani. Koen, että CAPilla kaikki perusasiat ovat kunnossa: työnantaja on turvallinen ja luotettava, meillä on mahtava työporukka, työntekijöiden mielipiteitä kuunnellaan ja minulla on taitava esihenkilö.

Arjessa saan tukea kollegoiltani sekä esihenkilöltäni keskustelemalla ja kysymällä. Etenkin työsuhteen alussa esihenkilön tuki merkitsi paljon ja tuki on jatkunut alun jälkeenkin. Meillä kysyttäessä saa aina apua. Työtehtävien ja järjestelmien osalta järjestetään myös koulutusta.

Työaikani on säännöllinen. Sesongissa asiakkaita on enemmän ja työ on silloin hektisempää. Sesongin ulkopuolella kontaktoimme asiakkaita ja ohjaamme heitä omalla autokoulupolullaan eteenpäin. CAPilla olen ollut mukana myös työntekijäfoorumissa, jossa olen päässyt oppimaan CAP-Groupin toiminnasta laajemmin ja edistämään itselleni tärkeitä asioita.

Pystyn sovittamaan työn ja vapaa-aikani hyvin yhteen. Vapaa-ajallani pyöräilen, käyn kuntosalilla ja vietän aikaa puolisoni ja kissojen kanssa. Kirjoittelen myös runoja ja riimejä, kuuntelen musiikkia ja meditoin.

Etsi mitä tahansa