Hyppää sisältöön
Published:

Samed Paci, aluepäällikkö

Aloitin CAPilla merkonomiopiskelijana työharjoittelussa ja kesätöissä. Jatkoin opintojani ammattikorkeakouluun ja CAP-uraani toimistotehtävien ja asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelupäälliköksi aina nykyiseen rooliini aluepäällikkönä. Arvostan CAPilla sitä, että minuun on luotettu ja annettu mahdollisuuksia kasvaa, kehittyä ja oppia. Mitä enemmän olen saanut vastuuta, sitä enemmän motivoidun ja opin uutta. Tällä hetkellä työni parasta antia on se, että pääsen vaikuttamaan ja kehittämään asioita.

Kaikissa työtehtävissä, joissa olen urani varrella CAPilla työskennellyt, on lähellä aina ollut ihmisiä, joilta olen saanut apua ja tukea. Tätä nykyä ympärillä on myös tukitiimejä, jotka auttavat. Kaikki meillä ovat avuliaita: kukaan ei nosta käsiä pystyy ja oleta, että yksin tulee pärjätä vaan pyytävä saa aina apua.

Olen kasvanut ammatillisesti paljon vastuiden kautta, joita minulle on eri työtehtävissä annettu. Tämän lisäksi perehdytykset, kollegoiden tuki ja erilaiset ketjun koulutukset ovat kasvattaneet osaamistani. Saan esihenkilötyöhöni tukea ja koulutusta ja olen myös henkilökohtaisesti kiinnostunut kehittymään esihenkilönä.

Alan sesonkiluonteisuus tuo työhöni jonkin verran vaihtelua vuodenaikojen mukaan: syksyllä, talvella ja keväällä on kiireisempää, kun kehitetään uutta ja suunnitellaan alkavaa sesonkia, kesäisin puolestaan teen myös asiakaspalvelutyötä ja tuuraan alueeni myyntineuvottelijoita heidän lomaillessaan. Välillä työ on kiireistä ja vaatii joustavuutta, mutta toisena hetkenä on rauhallisempaa ja enemmän vapaata. Perhe-elämä kannustaa minua pitämään tasapainon elämässä ja sulkemaan työkoneen ajoissa viettääkseni aikaa perheeni kanssa.

Etsi mitä tahansa