Hyppää sisältöön
Published:

Emma Korkalainen, myyntineuvottelija ja HR-assistentti

Päädyin CAPille avoimen työpaikan kautta. Kiinnostuin työstä, koska olen aina pitänyt asiakaspalvelusta ja minulla oli siitä jo aikaisempaa kokemusta. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja säännöllinen työaika sopivat myös elämäntilanteeseeni. Aiemman vuorotyön jälkeen on ollut rauhoittavaa tietää, että voin vapaasti suunnitella tuleviin viikonloppuihin omia menoja eikä tarvitse odottaa työvuorolistoja.

Pidän työssäni työkavereista, työn rutiineista ja toisaalta sen vaihtelevuudesta. Meillä on aktiivinen ja hauska meininki ja yhteistyö eri tiimien kanssa sujuu. Totta kai pidän myös meidän asiakkaista! Saan heistä energiaa ja virtaa päiviini. On ihana huomata, että asiakas luottaa ja tukeutuu minuun, tai että samasta perheestä kaikki sisarukset tulevat ja palaavat meille vuorollaan vuosi toisensa jälkeen.

Koen, että CAP on työpaikkana aina joustanut elämäntilanteideni mukaan. Keskustelevan kulttuurin myötä kynnyksiä ei ole, vaan voimme rennosti ja avoimesti olla omia itsejämme. Työtehtävissä huomioitu oma osaamiseni sekä kiinnostuksen kohteeni. Voin myös kertoa vapaasti mielipiteeni ja vaikuttaa mm. erilaisten kyselyiden kautta. Meillä kysyvä saa aina apua. Koen, että saan hyvin tehdystä työstä kiitosta ja olin otettu, kun minut palkittiin vuoden myyntineuvottelijaksi.

Minulla on säännöllinen työaika ja koen sen työssäni isoksi plussaksi. Alan sesongit näkyvät työssäni työtehtävien vaihtelevuudessa: kesällä sesongin ollessa kuumimmillaan keskitymme enemmän asiakaspalveluun, kun taas sesongin ulkopuolella tehtäviä riittää kehittämisen ja HR-työn parissa, jota teen osan viikosta. Tehtävien vaihtelevuudessa on omat haasteensa, mutta se tuo työhöni myös monipuolisuutta ja kehittymismahdollisuuksia.

Arvostan CAPilla suuresti sitä, etteivät työt seuraa vapaa-ajalle. Työntekijän vapaa-aikaa kunnioitetaan eikä töistä yritetä silloin tavoitella. Säännöllinen työaika tuo arkeeni kaipaamaani rytmiä. Vapaa-ajallani tapaan ystäviäni, perhettäni, ja ehdin myös harrastaa.

Etsi mitä tahansa