Hyppää sisältöön

Ajokieltokoulutus

Ajokielto­koulutus Verkkokurssit

219

Voit maksaa myös osamaksulla

Ajokieltokoulututus: neljä nettiteoriatuntia etänä.

Palvelukielet:

  • suomi

Uutta kuljettajaa koskee auton tai moottoripyörän ensimmäisen ajo-oikeuden saamisesta alkaen kahden vuoden ajan muita kuljettajia tiukempi seuranta. Kuljettaja voidaan tuona aikana määrätä ajokieltoon, jos hän on tehnyt yhden tai useamman liikennerikoksen tai -rikkomuksen. Kuljettajan riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi ajokortin palauttaminen ajokiellon jälkeen edellyttää 4 tunnin lisäkoulutusta.

Ajokieltokoulutus käsittelee riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutus on teoriaopetusta, johon sisältyy yksilötehtäviä ja ryhmäkeskustelua. Koulutuksen laajuus on 4 tuntia teoriaopetusta etäyhteyden kautta. Tuntien suoritus edellyttää mikrofonin ja webkameran käyttämistä, joten tarkistathan näiden toimivuuden ennen tunneille liittymistä. Suosittelemme Headsetin käyttöä.

Koulutus pidetään suomen kielellä. Jos äidinkieli on englanti, ruotsi tai jokin muu, asiakkaalla tulee olla koulutuksessa mukana tulkki koko koulutuksen ajan.

Koulutuksen voi käydä ajokiellon aikana tai sen päätyttyä.

Poliisi palauttaa ajo-oikeuden, kun koulutus on suoritettu, todistus siitä on toimitettu poliisille ja ajokielto on päättynyt.

Etsi mitä tahansa