Hyppää sisältöön

Palvelut ajotaidon ylläpitoon

Palvelut seniorikuljettajille ja muut ajo-oikeuden ylläpitoon liittyvät koulutukset.

Räätälöimme nämä palvelut asiakaskohtaisesti, joten kursseihin ei voi ilmoittautua suoraan lomakkeella, vaan jättämällä meille yhteystiedot. Otamme yhteyttä ja sovimme henkilökohtaisesti askeleet eteenpäin.

Palvelut ajotaidon ylläpitoon

Ajokyvyn arviointi

195

Voit maksaa myös osamaksulla

Terveysperusteinen ajotaidon käytännön testaus tehdään lääkärin pyynnöstä yleensä autokoulun autolla liikenneopettajan valvonnassa ja myös lääkäri voi olla mukana arviointitilanteessa. Testauksen tarkoituksena on tukea lääkäriä ajo-oikeutta koskevissa päätöksissä.

Imatra

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti

Ajonäyte

178

Voit maksaa myös osamaksulla

Ajonäytteen tarkoituksena on selvittää henkilön edellytykset ajoneuvon hallintalaitteiden käyttöön joko sellaisenaan tai mahdollisesti tarvittavien lisähallintalaitteiden kanssa. Ajonäyte suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) ja siihen sisältyy käsittelytehtäviä sekä ajamista muun liikenteen mukana. Huomioithan, että lisäksi Ajovarma laskuttaa ajokokeesta oman hinnastonsa mukaisesti 61 euroa. Maksu tulee olla suoritettuna ennen ajokokeen aloittamista.

Imatra

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti

Poliisin määräämä ajokoe Henkilöautokurssi (B)

178

Voit maksaa myös osamaksulla

Poliisi voi tarvittaessa määrätä kuljettajan toimittamaan lääkärinlausunnon ajoterveydestä, todistuksen uudesta ajokokeesta tai kuljettajantutkinnon vastaanottajan (Ajovarman) kirjoittaman lausunnon ajokyvystä. Ajokokeen tarkoituksena on varmistaa, että kuljettaja hallitsee liikennesäännöt ja kykenee niitä noudattaen kuljettamaan ajoneuvoa turvallisesti liikenteessä. Ajokoe suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) opetusajoneuvoksi katsastetulla ajoneuvolla.

Imatra

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti
Tiedustele koulutusta

Tiedustele ajotaidon ylläpito -koulutusta

Etsi mitä tahansa