Hyppää sisältöön

Palvelut ajotaidon ylläpitoon

Palvelut terveysperusteisista palveluista, palvelut seniorikuljettajille ja muut ajo-oikeuden ylläpitoon liittyvät koulutukset.

Räätälöimme nämä palvelut asiakaskohtaisesti, joten kursseihin ei voi ilmoittautua suoraan lomakkeella, vaan jättämällä meille yhteystiedot. Otamme yhteyttä ja sovimme henkilökohtaisesti askeleet eteenpäin.

Palvelut ajotaidon ylläpitoon

Terveysperusteinen ajokyvyn arvio

195

Voit maksaa myös osamaksulla

Terveysperusteinen ajokykyarvio on lääkärin pyynnöstä toteutettava ajotaidon testaus.

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti

Ajonäyte

235

Voit maksaa myös osamaksulla

Ajonäytteen tarkoituksena on selvittää henkilön edellytykset ajoneuvon hallintalaitteiden käyttöön joko sellaisenaan tai mahdollisesti tarvittavien lisähallintalaitteiden kanssa. Ajonäyte suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) ja siihen sisältyy käsittelytehtäviä sekä ajamista muun liikenteen mukana.

Huomioithan, että lisäksi Ajovarma laskuttaa ajonäytteestä oman hinnastonsa mukaisesti 61 euroa. Maksu tulee olla suoritettuna ennen ajonäytteen aloittamista.

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti

Poliisin määräämä ajokoe Henkilöautokurssi (B)

235

Voit maksaa myös osamaksulla

Poliisi voi tarvittaessa määrätä kuljettajan toimittamaan lääkärinlausunnon ajoterveydestä, todistuksen uudesta ajokokeesta tai kuljettajantutkinnon vastaanottajan (Ajovarman) kirjoittaman lausunnon ajokyvystä. Ajokokeen tarkoituksena on varmistaa, että kuljettaja hallitsee liikennesäännöt ja kykenee niitä noudattaen kuljettamaan ajoneuvoa turvallisesti liikenteessä.

Ajokoe suoritetaan kuljettajatutkinnon vastaanottajan kanssa. Ajoneuvona toimii CAP Autokoulun auto.

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti
Tiedustele koulutusta

Tiedustele ajotaidon ylläpito -koulutusta

Etsi mitä tahansa