Hyppää sisältöön

Mopoauto­kortti AM121

Onko mopoautokortin aika? Meiltä löytyy varmasti sinulle toimiva kurssi. Tutustu mopoautokurssien vaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme mielellämme.

Mopoautokurssit ja hinnat


Tutustu kurssivaihtoehtoihimme. Valitse itsellesi sopivin kurssi ja ilmoittaudu mukaan!

EAS-koulutus Mopoautokurssi (AM121)

Vain EAS-teoriat

84

Voit maksaa myös osamaksulla

Mopoautokurssi, joka sisältää vain EAS-teoriatunnit verkossa sekä ohjelman teoriakoeharjoitteluun.

Salla

Palvelukielet:

  • suomi

Mini Mopoautokurssi (AM121)

289

Voit maksaa myös osamaksulla

Ajotunnit ajetaan oppilaan omalla AM121-luokan mönkijällä. Sinulla ei ole vielä kokemusta liikenteessä ajamisesta ja haluat varmuutta liikennetilanteiden hallintaan. Olet motivoitunut tavoitteelliseen opiskeluun ja omaat itsenäisiä oppimisvalmiuksia.

Salla

Palvelukielet:

  • suomi

Optimi Mopoautokurssi (AM121)

Suosituin!

399

Voit maksaa myös osamaksulla

Optimi-kurssi on suosituin mopoautokurssimme, koska sen aikana ehditään käymään läpi käytännön käsittelyharjoittelua ja ajamaan liikenneopettajamme kanssa liikenteessä. Ajo-opetuksessa ja ajokokeessa käytetään oppilaan omaa AM121-luokan mönkijää. Tämä kurssi sopii hyvin moottoriliikenteeseen ensimmäistä kertaa lähteville, joille mopoauto kulkuvälineenä ei ole aivan vieras.

Salla

Palvelukielet:

  • suomi

Varma Mopoautokurssi (AM121)

Ajo-opetta­jamme suosit­televat

599

Voit maksaa myös osamaksulla

Varma-kurssi on liikenneopettajiemme suositus! Runsaasti, oppilaan omalla ajoneuvolla ajettavia ajotunteja sisältävällä Varma-kurssilla keskitytään ensin rauhassa ja syventävästi mopoauton hallintaan ja vasta sen jälkeen harjoitellaan oikeassa liikenteessä ajamista. Ajotunnit suoritetaan liikenneopettajan johdolla laajan opetussuunnitelman mukaisesti, oppilaan omalla AM121-luokan mönkijällä.

Salla

Palvelukielet:

  • suomi

Tarvitsetko lisää treeniä?

Osta yksittäisiä ajotunteja tai lisäajotuntipaketteja.

Suosittelemme lisäajotuntien ostamista tarpeen mukaan. Keskustele liikenneopettajasi kanssa lisäajotuntien tarpeesta. Jotta lisäajotuntien välille ei tulisi odottelua, kannattaa ostaa jo alkuun kurssipaketti, joka sisältää enemmän ajo-opetustunteja. Näin riittävän tiivis paketti ajotunteja voidaan varata heti. 

Vertaile mopoautokursseja

EAS-koulutus

Mopoautokurssi, joka sisältää vain EAS-teoriatunnit verkossa sekä ohjelman teoriakoeharjoitteluun.

Optimi

Mopoautokurssi omalla mönkijällä

Varma

Mopoautokurssi omalla mönkijällä

EAS-koulutus 4 verkkoteoriatuntia
Sähköinen oppimisympäristö ja oppikirja
Teoria­koe­harjoittelu­ohjelma
Koulutuskielet valitulla toimipisteellä Verkkoteoriatunnit suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. suomi suomi suomi
Hinta valitulla toimipisteellä + viranomaiskulut 84 € 399 € 599 €
Kenelle suosittelemme kurssia? Valitse pelkkä EAS-koulutus, jos uskot, että pärjäät liikenteessä ja ajokokeessa ilman ajotuntiharjoittelua.
Ilmoittaudu Ilmoittaudu Ilmoittaudu

Näin mopoautokurssi etenee

Ilmoittautuminen mopoautokurssille alkaa sopivan kurssikokonaisuuden valitsemisesta. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lisätietoja koulutuksen suorittamisesta. Voit myös tiedustella sinulle sopivinta kurssia asiakaspalvelustamme. 

Ilmoittautumisen ja maksutavan valinnan jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin tunnukset, joilla pääset kirjautumaan netissä olevaan verkko-oppimisympäristöön ja aloittamaan teoriaopinnot. 

Ilmoittautumisen jälkeen suosittelemme sinua heti tekemään ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle. Voit tehdä hakemuksen verkossa tai Ajovarman toimistolla. Katso ajokorttilupahakemuksen ohjeet täältä.  

Kurssiin sisältyy neljä tuntia verkkoteoriaopetusta. Suorita teoriatunnit omaan tahtiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Pääset aloittamaan teoriatunnit lähes heti ilmoittautumisen jälkeen. 

Verkkoteoriatunnit suoritetaan autokoulun sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyy myös harjoitteluohjelma teoriakoetta varten. Verkkoteoriat ovat pääsääntöisesti suoritettavissa arkisin iltaan saakka ja lauantaipäivisin. Kun olet suorittanut EAS-kurssin, saat siitä todistuksen, jota tarvitset teoriakokeessa. 

Teoriakoe suoritetaan Ajovarman katsastuskonttorin toimipisteessä sen jälkeen kun EAS-teoriatunnit on suoritettu ja olet saanut niistä todistuksen. Ennen teoriakoetta myös ajokorttilupasi on oltava voimassa.

Kun valitset mopokoulupaketin, joka sisältää ajoharjoittelutunteja, suoritat tunnit yhdessä liikenneopettajan kanssa. Saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeet, kuinka ajotunnit sovitaan. 

Mopoauton ajotunteja voit suorittaa vasta kun olet täyttänyt 15 vuotta. Voit ostaa jokaiseen mopoautokoulupakettiin tarpeen mukaan lisäajotunteja etuhintaan 89 € / ajotunti. Suosittelemme kuitenkin paketin ostoa siksi, että ajotunnit saadaan toteutettua tiiviissä aikataulussa toteutettua.

Ajotuntien aloituspisteet Sallassa

Mopoautolla
  • Sovitusti

Mopoautolla suoritetaan liikenteessä 45 minuutin mittainen ajokoe. Tutkinnon vastaanottaja arvioi mopoauton käsittelyä, liikennetilanteiden hallintaa ja ajamisen suunnitelmallisuutta. 

Hyväksytyn ajokokeen jälkeen saat AM121-ajo-oikeuden.

Usein kysyttyä

Etsi mitä tahansa