Simulaattoriopetus

Ajotunti jota ei tarvitse pelätä
Voit nyt suorittaa jopa puolet ajotutkintoon kuuluvista ajotunneista simulaattorilla!
Simulaatio on nykyaikainen, tehokas ja ekologinen tapa sisäistää ajamisen oleellisimmat periaatteet ja hahmottaa kontrolloidusti liikenneympäristöt tilanteineen ja sääntöineen.

Rallikuskit, astronautit, lentäjät ja kirurgitkin sen tietävät:

paras tapa valmistautua tositilanteisiin tehokkaasti ja turvallisesti – ympäristöä ja rahaa säästäen – on simulaatioharjoitukset.

CAP-Autokoulun simulaattori on nykyaikainen, tehokas ja ekologinen tapa sisäistää autolla ajamisen oleellisimmat periaatteet ja hahmottaa kontrolloidusti liikenneympäristöt tilanteineen ja sääntöineen. Simulaattoriopetus mahdollistaa monipuolisten liikennetilanteiden sekä auton hallintalaitteiston opettelun tehokkaasti ennen oikealla autolla ajamista.
Suomalaisten liikennealan ammattilaisten suunnittelemat ajosimulaatiot pitävät simulaatiotunnit tuloksellisina ja intensiivisinä - rahan lisäksi myös asiakkaan aikaa säästäen.

Autoilu liikenteessä on muutakin kuin vain ajotuntuma ja auton hallinta.

Simulaation avulla pääset testaamaan teoriaopetuksessa oppimiasi liikennesääntöjä käytännössä. Lisäksi opit ennakoimaan oikein liikennetilanteissa, joihin et tosielämässä haluaisi joutua.
Simulaatio mahdollistaa oppien sisäistämistä tehostavan toiston sekä liikenneympäristöjen ja -tilanteiden monipuolisuuden. Simulaation avulla liikenneympäristöt myös tasapuolistuvat ja eri kaupunkien väliset liikenneolosuhde-erot katoavat. 

Muistathan, että ajokortti ei tee valmista kuljettajaa. 

Ajokortti on lupa aloittaa autoilukokemuksen ja ajotuntuman kartuttaminen itsenäisesti.

Me CAPilla haluamme tarjota Sinulle parhaat puitteet turvallisille ajokilometreille - tervetuloa CAP-Autokouluun!

 

CAP-Autokoulu simulaattori