A-moottoripyörän korotuskurssit

Voit korottaa ajo-oikeuden A2-luokasta A-luokkaan, jos olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on ollut vähintään kaksi vuotta A2-kortti.

A1-luokasta suoraan A-luokkaan korottaminen vaatii 24-vuoden ikää ja koko kuljettajantutkinnon suorittamista (teoria-, käsittely- ja ajokoe).

Jos sinulla ei ole mitään moottoripyöräkorttia ja haluat suorittaa A-kortin, katso täältä A-moottoripyöräkurssit

A-luokkaan korottamiseen on siis kolme vaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1: 5 + 2 tuntia opetusta autokoulussa (korotus A2-luokasta)

Suorita autokoulussa 5 ajotuntia ja 2 teoriatuntia. Me annamme sinulle kuljettajaopetuksesta opetustodistuksen, jonka toimitat Ajovarman palvelupisteeseen ajokorttilupahakemuksen liitteeksi.

Tässä vaihtoehdossa sinun ei tarvitse suorittaa mitään ajo- tai teoriakoetta.

Vaihtoehto 2: suorita käsittely ja ajokoe (korotus A2-luokasta)

Tässä vaihtoehdossa sinun ei tarvitse suorittaa pakollisena mitään opetusta autokoulussa. Sinun on vain haettava ajokorttilupa Ajovarman palvelupisteeltä ja suoritettava sen jälkeen A-luokan käsittely- ja ajokoe.

Suosittelemme tässäkin vaihtoehdossa ottamaan 1-2 tuntia valmentavaa ajo-opetusta autokoulussa. Tutkinto-korotuspakettiimme kuuluu kaksi ajotuntia sekä autokoulun moottoripyörän ja ajovarusteiden käyttö ajokokeessa.

Vaihtoehto 3: suorita koko kuljettajantutkinto (korotus A1-luokasta)

A1-luokasta suoraan A-luokkaan korottaminen vaatii 24-vuoden ikää ja koko kuljettajantutkinnon suorittamista (teoria-, käsittely- ja ajokoe).

Mitään opetusta ei tarvitse siis suorittaa pakollisena autokoulussa. Suosittelemme kuitenkin ottamaan 1-2 tuntia valmentavaa ajo-opetusta autokoulussa. Tutkinto-korotuspakettiimme kuuluu kaksi ajotuntia sekä autokoulun moottoripyörän ja ajovarusteiden käyttö ajokokeessa.

Ladataan lomaketta...
Aloita valitsemalla toimipisteesi
Opetuksen kieli
Valitse eri kieli
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia valitsemallasi kielellä, mutta tarjoamme kurssia valitse mallasi kielellä alla olevilla paikkakunnilla!
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia, mutta voit käydä sen muissa toimipisteissämme:
Pahoittelumme! Mikään toimipaikkamme ei tarjoa, kurssia . Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.
Paikkakunta
Valitse toinen toimipiste
Paketti