Asiakaspalvelu

CAP-Autokoulun asiakaspalvelutiimit palvelevat sinua seuraavasti:

Valtakunnallinen asiakaspalvelu:

Aukioloajat: ma-to 10.00-18.00, pe 10.00-15.00

Yhteystiedot: asiakaspalvelu@cap.fi tai 050 913 0300. Voit olla yhteydessä myös chat-palvelun avulla nettisivuillamme aukioloaikojen puitteissa

Saat apua valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme niin tuotevalintoihin kuin muihinkin autokouluun sekä opetuslupaan liittyvissä asioissa.

Ajotunnin peruminen tulee tehdä edeltävänä arkipäivänä ennen klo 12 omalle vastuuopettajallesi - Valvomo tai Laskutustiimi ei vastaanota ajotuntien perumisia. Mikäli et peru ajoissa ajotuntia tai saavu sovittuna aikana paikalle, järjestelmä lähettää sinulle laskun käyttämättömästä ajotunnista. Voimme hyvittää laskun sairauslomatodistusta vastaan (lähetä sairauslomatodistus alla olevasta Turvaposti-linkistä!).

Vinkit: Ajonvaraus mobiilisovelluksella Kurssiapuri netissä

Valvomo:

Aukioloajat: ma-pe 08.00-20.00

Yhteystiedot: 040 506 6883

Valvomo auttaa sinua ongelmatilanteissa simulaattoriajotunneilla. Saat yhteyden Valvomoon myös suoraan simulaattorista seuraamalla infonäytön ohjeita. Valvomossa sinua palvelee aina liikenneopettaja. Valvomo ei vastaanota ajotuntien perumisia

Vinkit: Simulaattoriopetus  Ohjeet simulaattoriin

Laskutus:

Aukioloajat: ma-to 10.00-16.00, pe 10.00-15.00

Yhteystiedot: laskutus@cap.fi tai 040-142 7131

Laskutustiimi auttaa sinua, kun tarvitset laskullesi eräpäivän siirtoa tai sinun tulee sopia muutoksesta laskutustilanteeseesi.

Sairaustapauksissa pystymme hyvittämään laskun käyttämättömästä ajotunnista sairauslomatodistusta (lääkärin tai terveydenhoitajan kirjoittama todistus) vastaan. Toimita sairauslomatodistus vain Turvaposti-palvelun kautta. Tietoturvasyistä emme vastaanota sairauslomatodistuksia sähköpostitse.

Vinkit: Maksutavat