A2-moottoripyörän korotuskurssit

Jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on ollut vähintään kaksi vuotta A1-kortti, voit korottaa A1-luokan ajokortista A2-luokkaan.

Jos sinulla ei ole A1-korttia ja haluat suorittaa A2-kortin, katso täältä A2-moottoripyöräkurssit

A2-luokkaan korottamiseen on kaksi vaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1: 5 + 2 tuntia opetusta autokoulussa

Suorita autokoulussa 5 ajotuntia ja 2 teoriatuntia. Me annamme sinulle kuljettajaopetuksesta opetustodistuksen, jonka toimitat Ajovarman palvelupisteeseen ajokorttilupahakemuksen liitteeksi.

Tässä vaihtoehdossa sinun ei tarvitse suorittaa mitään ajo- tai teoriakoetta.

Vaihtoehto 2: suorita käsittely ja ajokoe

Tässä vaihtoehdossa sinun ei tarvitse suorittaa pakollisena mitään opetusta autokoulussa. Sinun on vain haettava ajokorttilupa Ajovarman palvelupisteeltä ja suoritettava sen jälkeen A2-luokan käsittely- ja ajokoe.

Lisäksi, jos A1-korttisi ei ole ollut voimassa vähintään kahta vuotta sinun täytyy suorittaa käsittely- ja ajokokeen lisäksi myös teoriakoe. Eli suoritat siis koko kuljettajantutkinnon.

Suosittelemme tässäkin vaihtoehdossa ottamaan 1-2 tuntia valmentavaa ajo-opetusta autokoulussa. Tutkinto-korotuspakettiimme kuuluu kaksi ajotuntia sekä autokoulun moottoripyörän ja ajovarusteiden käyttö ajokokeessa.

Ladataan lomaketta...
Aloita valitsemalla toimipisteesi
Opetuksen kieli
Valitse eri kieli
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia valitsemallasi kielellä, mutta tarjoamme kurssia valitse mallasi kielellä alla olevilla paikkakunnilla!
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia, mutta voit käydä sen muissa toimipisteissämme:
Pahoittelumme! Mikään toimipaikkamme ei tarjoa, kurssia . Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.
Paikkakunta
Valitse toinen toimipiste
Paketti
Kurssien yhteinen sisältö
Jääkiekon MM-kisapakettiarvonta

Ilmoittaudu moottoripyöräkurssille 31.3. mennessä ja voita liput kahdelle jääkiekon MM-kisojen puolivälieräpäivään Nokia-Arenalla sekä hotelliyö Tampereen Torni-hotellissa!

Palkinto: päiväliput kahdelle, torstaina 26.5.2022, IIHF Jääkiekon MM-kisojen pudotuspelien puolivälieräpäivään, Tampereen Nokia Arenalle. Sis kaksi puolivälieräottelua klo 16.20 ja 20.20 keskellä yläkatsomon eturivissä. Hotelliyö Solo Sokos Hotel Torni Tampere kahdelle Solo King -huoneessa. Lippu+hotellipaketin arvo yhteensä 615 euroa

Puolivälieräpäivä Tampereella sisältää Suomen puolivälieräpelin jos Suomi pääsee alkulohkostaan pudotuspelivaiheeseen.