Körkort med undervisningstillstånd

Tjänster för personer som avlägger körkort med undervisningstillstånd
Utnyttja de bästa aspekterna av din undervisningstillstånd och körskola
Frivilliga studier, paket produkter
Den förarundervisning som ges i bilskolan kan också ges med undervisningstillstånd. Man kan också flexibelt kombinera undervisningstillstånds- och bilskoleundervisning.
Säkerhetsutbildning 49 €
I säkerhetsutbildningen ingår fyra (4) timmar webbteoriundervisning. Efter att du avlagt säkerhetsutbildningen får du ett intyg från CAP-Bilskola och kan inleda körundervisningen.
 
Riskutbildning  (RTK) 299 €
Riskutbildning, är obligatorisk för elever som avlägger körkort med undervisningstillstånd. .I riskutbildningen ingår fyra (4) timmar webbteoriundervisning, 2 timmar körundervisning i simulator och 2 timmar körundervisning med bil.
 
Körlektioner från 49 €
Du kan behöva lära dig mer av en professionell för att lära dig något utmanande ämne. Vi hjälper gärna till, och alla körundervisningar anpassas efter elevens färdighetsnivå och behov.
 
Obligatorisk kursser för elever som avlägger körkort med undervisningstillstånd
Säkerhetsutbildningen och riskutbildining är obligatorisk för elever som avlägger körkort med undervisningstillstånd. Körundervisning med undervisningstillstånd kan inledas först efter säkerhetsutbildningen. I bilskolan kan körundervisningen avläggas flexiblare.
Starta paketet 329 €
Förutom säkerhetsutbildning och riskutbildning på toppen av branschen och körinstruktörs körlektion, med tips för att lyckas med självövning.
 
Träningstest paket 449 €
Säkerhetsutbildningen och riskutbildining är obligatorisk för elever som avlägger körkort med undervisningstillstånd. 
Förutom säkerhetsut bildning och riskutbildning: 90 minuter examenliknande träningstest med feedback. Med detta paket ser du till att alla erforderliga saker har övats och att eleven är redo för körtestet.
 
Samutbildningspaket 499 €
Utnyttja de bästa aspekterna av din undervisningstillstånd och körskolaSäkerhetsutbildningen och riskutbildining är obligatorisk för elever som avlägger körkort med undervisningstillstånd. Dessutom personaliserat extra lärande i professionell vägledning, med levande körlektioner och simulatorinstruktioner.
Förutom säkerhetsut bildning och riskutbildning:
2 timmar körundervisning i simulator
2 timmar körundervisning med bil

 

 

 

CAP-Autokoulu-Verkkoteoriat

 

Opetuslupa

 

CAP-Autokoulu-SIMULAATTORI

Säkerhetsutbildningen är obligatorisk för elever som avlägger körkort med undervisningstillstånd. Körundervisning med undervisningstillstånd kan inledas först efter säkerhetsutbildningen. I bilskolan kan körundervisningen avläggas flexiblare.

Den förarundervisning som ges i bilskolan kan också ges med undervisningstillstånd. Man kan också flexibelt kombinera undervisningstillstånds- och bilskoleundervisning. Om det är fråga om elevens första körkort måste eleven avlägga säkerhetsutbildningen för personer som tar sitt första körkort innan körundervisningen kan inledas. Läraren kan välja att delta i säkerhetsutbildningen tillsammans med eleven. Intyget över avlagd utbildning ska tas med under körlektionerna.

Säkerhetsutbildning

I säkerhetsutbildningen ingår fyra (4) timmar webbteoriundervisning. Du kan inleda webbteorilektionerna när du vill mon-tor klockan 8-22 eller fre-lör klockan 8-16 genom att logga in på lektionen via länken i den elektroniska lärmiljön. Webbteorilektionen börjar när du loggar in, så du är inte bunden till teorilektioner som börjar vid hela timmar.

Efter att du avlagt säkerhetsutbildningen får du ett intyg från CAP-Bilskola och kan inleda körundervisningen.

Riskutbildning

I riskutbildningen ingår fyra (4) timmar webbteoriundervisning. Du kan inleda webbteorilektionerna när du vill mon-tor klockan 8-22 eller fre-lör klockan 8-16 genom att logga in på lektionen via länken i den elektroniska lärmiljön. Webbteorilektionen börjar när du loggar in, så du är inte bunden till teorilektioner som börjar vid hela timmar.

I riskutbildningen ingår dessutom fyra (4) timmar körundervisning. En körlektion är 50 minuter lång. Vi har planerat körundervisningen för att den ska vara så mångsidig som möjligt. Två (2) av körlektionerna avläggs med bil och två (2) med CAP-simulator. Under simulatorlektionerna behandlas körning i svåra förhållanden, och de kan inte jämföras med den tidigare mörkerkörningen och körningen på halkbana. 

Om du har avlagt mörkerkörningsövningarna före 1.7.2018 behöver du inte avlägga dem igen. Vi rekommenderar ändå att du avlägger båda simulatorlektionerna i enlighet med paketets innehåll.

Anmälning

Tack vare vår webbteoritjänst kan du inleda din utbildning när du vill  mon-tor klockan 8-22 eller fre-lör klockan 8-16. Varje utbildning inleds med teoriundervisning, så du kan avlägga den på en tid som passar dig – oberoende av var du befinner dig. Du kan anmäla dig till utbildningen via din lokala CAP-Bilskolas sida: www.cap.fi/orter

Tveka inte att ta kontakt med närmaste CAP-bilskola om du inte hittar en lämplig utbildning.