Rekrytering

Då vår verksamhet kontinuerligt utvidgas söker vi kompetenta proffs som klarar av att arbeta självständigt.

CAP-Group erbjuder högklassiga körkortsutbildningar på CAP-Bilskolor över hela landet samt genom CAP-Koulutus effektiva förarutbildningar för företag och Försvarsmakten. År 2018 har CAP-Group Oy totalt omkring 300 nöjda anställda och ett antal avtalsutbildare. CAP är ett lönsamt och växande nationellt förarutbildningsvarumärke som styr marknadens utveckling och drar nytta av dess fördelar.

Personal- och kundnöjdheten går hand i hand. Personalen är vår viktigaste resurs. Sådana människor, sådant företag. Om personalen är missnöjd kommer kunderna snart också att vara det. Vi har redan över 80 verksamhetsställen, och fler är på väg. CAP fortsätter växa, för vi har fortfarande mycket att ge branschen.

CAP erbjuder möjligheter att arbeta som anställd eller som avtalsutbildare med eget företag. Som stöd har du en trevlig arbetsgemenskap och bred expertis.

Vi förväntar oss en bra attityd till arbetet samt en professionell och serviceinriktad inställning. Den som söker platsen som trafiklärare bör komma väl överens med olika sorters människor och ha ett giltigt trafiklärartillstånd.

Mer information om de uppgifter du kan få anmält sig:


Marjo Koskinen
ketjupäällikkö
040 142 7211
marjo.koskinen@cap.fi