Hyppää sisältöön

Mopoauto­kortti AM121

Onko mopoautokortin aika? Meiltä löytyy varmasti sinulle toimiva kurssi. Tutustu mopoautokurssien vaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme mielellämme.

Mopoauto­kortti AM121

Onko mopoautokortin aika? Meiltä löytyy varmasti sinulle toimiva kurssi. Tutustu mopoautokurssien vaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme mielellämme.

Mopoautokurssit ja hinnat


Tutustu kurssivaihtoehtoihimme. Valitse itsellesi sopivin kurssi ja ilmoittaudu mukaan!

Mini Mopoautokurssi (AM121)

379

Voit maksaa myös osamaksulla

Mini-mopoautokurssi on suppea kurssi, joka antaa hyvät valmiudet teoriakokeen läpäisyyn, mutta ei valmenna ajamiseen tieliikennetilanteissa. Yhden ajotunnin sisältävällä Mini-kurssilla harjoitellaan ajamista ajokoetta varten.

Palvelukielet:

  • suomi

Basic Mopoautokurssi (AM121)

459

Voit maksaa myös osamaksulla

Teoriaosuuden lisäksi käytettävänäsi on CAPin ammattitaitoinen liikenneopettaja ja mopoauto kahden oppitunnin ajan.

Palvelukielet:

  • suomi

Tarvitsetko lisää treeniä?

Osta yksittäisiä ajotunteja tai lisäajotuntipaketteja.

Suosittelemme lisäajotuntien ostamista tarpeen mukaan. Keskustele liikenneopettajasi kanssa lisäajotuntien tarpeesta. Jotta lisäajotuntien välille ei tulisi odottelua, kannattaa ostaa jo alkuun kurssipaketti, joka sisältää enemmän ajo-opetustunteja. Näin riittävän tiivis paketti ajotunteja voidaan varata heti. 

Yksi ajotunti Mopoautokurssi (AM121)

89 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Yksi (1) lisäajotunti autokoulun mopoautolla

Kolme ajotuntia Mopoautokurssi (AM121)

249 *

* = Hinta voi vaihdella toimipisteittäin.

Kolme (3) lisäajotuntia autokoulun mopoautolla.

Vertaile mopoautokursseja

Mini

Sisältää EAS-teoriakoulutuksen lisäksi yhden ajotunnin autokoulun mopoautolla. Ajotunnilla keskitytään lähinnä mopoauton käsittelyyn.

Basic

Basic-kurssi sisältää kaksi ajotuntia mopoautolla teoriaosuuden lisäksi

Yhteensä ajo-opetustunteja Yksi ajotunti = 50 min. 2
Ajotunnit autokoulun mopoautolla Yksi ajotunti = 50 min. 1
EAS-koulutus 4 verkkoteoriatuntia
Autokoulun mopoauton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa
Sähköinen oppimisympäristö ja oppikirja
Teoria­koe­harjoittelu­ohjelma
Koulutuskielet valitulla toimipisteellä Verkkoteoriatunnit suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. suomi suomi
Hinta valitulla toimipisteellä + viranomaiskulut 379 € 459 €
Kenelle suosittelemme kurssia? Kurssi sopii liikennesäännöt ja teillä liikkumisen periaatteet hyvin tunteville. Kurssi sopii liikennesäännöt ja teillä liikkumisen periaatteet hyvin tunteville.
Ilmoittaudu Ilmoittaudu

Näin mopoautokurssi etenee

Ilmoittautuminen mopoautokurssille alkaa sopivan kurssikokonaisuuden valitsemisesta. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lisätietoja koulutuksen suorittamisesta. Voit myös tiedustella sinulle sopivinta kurssia asiakaspalvelustamme. 

Ilmoittautumisen ja maksutavan valinnan jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin tunnukset, joilla pääset kirjautumaan netissä olevaan verkko-oppimisympäristöön ja aloittamaan teoriaopinnot. 

Ilmoittautumisen jälkeen suosittelemme sinua heti tekemään ajokorttilupahakemuksen Ajovarmalle. Voit tehdä hakemuksen verkossa tai Ajovarman toimistolla. Katso ajokorttilupahakemuksen ohjeet täältä.  

Kurssiin sisältyy neljä tuntia verkkoteoriaopetusta. Suorita teoriatunnit omaan tahtiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Pääset aloittamaan teoriatunnit lähes heti ilmoittautumisen jälkeen. 

Verkkoteoriatunnit suoritetaan autokoulun sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyy myös harjoitteluohjelma teoriakoetta varten. Verkkoteoriat ovat pääsääntöisesti suoritettavissa arkisin iltaan saakka ja lauantaipäivisin. Kun olet suorittanut EAS-kurssin, saat siitä todistuksen, jota tarvitset teoriakokeessa. 

Teoriakoe suoritetaan Ajovarman katsastuskonttorin toimipisteessä sen jälkeen kun EAS-teoriatunnit on suoritettu ja olet saanut niistä todistuksen. Ennen teoriakoetta myös ajokorttilupasi on oltava voimassa.

Kun valitset mopokoulupaketin, joka sisältää ajoharjoittelutunteja, suoritat tunnit yhdessä liikenneopettajan kanssa. Saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeet, kuinka ajotunnit sovitaan. 

Mopoauton ajotunteja voit suorittaa vasta kun olet täyttänyt 15 vuotta. Voit ostaa jokaiseen mopoautokoulupakettiin tarpeen mukaan lisäajotunteja etuhintaan 95 € / ajotunti. Suosittelemme kuitenkin paketin ostoa siksi, että ajotunnit saadaan toteutettua tiiviissä aikataulussa toteutettua.

Ajotuntien aloituspisteet Nummelassa

Mopoautolla
  • Cap-Autokoulu Lohja
    Laurinkatu 49, ajokoe Lohjan Ajovarma

Mopoautolla suoritetaan liikenteessä 45 minuutin mittainen ajokoe. Tutkinnon vastaanottaja arvioi mopoauton käsittelyä, liikennetilanteiden hallintaa ja ajamisen suunnitelmallisuutta. 

Hyväksytyn ajokokeen jälkeen saat AM121-ajo-oikeuden.

Usein kysyttyä

Viranomaiskulut

Ajokorttilupahakemus (sähköinen)
24 €
Ajokoe
74 €
Teoriakoe
40 €
Valinnaiset
Ajokorttilupahakemus (Ajovarmalla)
39 €
Suullinen teoriakoe terveysperustein
40 €
Suullinen teoriakoe 60 min.
107 €

Etsi mitä tahansa