Gå till innehåll

Körförbud utbildning Nätkurs

219

Du kan också betala via avbetalning

Körförbud utbildning: 4 timmar teoriundervisning på distans. Utbildning ordnas på finska. Om modersmål är engelska, svenska eller något annat, kunden måste ha en tolk med sig i hela utbildningen.

Service språk:

  • finska,
  • engelska

Nya förare står under strängare uppsikt än andra förare i två års tid efter att de fått sitt första körkort för bil eller motorcykel. En förare som under denna tid bryter mot trafikreglerna en eller flera gånger kan beläggas med körförbud. För att förebygga riskbeteende måste föraren genomgå en tilläggsutbildning på fyra timmar innan körkortet kan återfås.

Utbildningen tar upp riskbeteende och dess effekter på trafiksäkerheten. Utbildning är teoriutbildning som omfattar individuella uppgifter och gruppdiskussioner. Utbildningen omfattar 4 timmar teoriundervisning på distans. För att kunna delta på lektionerna behöves en mikrofon och webbkamera. Kontrollera att dessa fungerar innan du ansluter dej till skolningen. Vi rekommenderar att man ankvänder headset.

Utbildningen kan ske under eller efter körförbudet.

Utbildning ordnas på finska. Om modersmål är engelska, svenska eller något annat, kunden måste ha en tolk med sig i hela utbildningen.

Polisen ger tillbaka körrätten när utbildningen har avlagts, ett intyg över detta har lämnats in till polisen och körförbudet har löpt ut.

Sök efter vad som helst