Hyppää sisältöön

EAS-koulutus

Tarvitset Ensimmäisen ajokortin suorittajan* koulutuksen, jos olet suorittamassa mitä tahansa ajokorttiluokkaa, eikä sinulla ole mitään aikaisempaa ajokorttia. Yleensä EAS-koulutus suoritetaan siis mopo- tai henkilöautokurssin yhteydessä.

* Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutuksesta käytetään nimeä EAS-koulutus, EAS-kurssi, Liikenteen perusteet tai turvallisuuskoulutus.

EAS-koulutus on kertaluonteinen eli jos sen on kerran suorittanut, sitä ei tarvitse enää suorittaa. Koulutus sisältyy kaikkiin CAP-Autokoulun ajokortti­kursseihin, jolloin sitä ei tarvitse ostaa erikseen.

EAS-kurssipaketit

EAS-koulutus Verkkokurssit

54

Voit maksaa myös osamaksulla

Kurssi sisältää vain pakollisen EAS-koulutuksen verkkoteoriatunnit.

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti

EAS-koulutus + ohjelma teoriakoe­harjoitteluun Verkkokurssit

Suosittelemme!

84

Voit maksaa myös osamaksulla

Kurssi sisältää EAS-koulutuksen verkkoteoriatunnit ja harjoitteluohjelman teoriakoetta varten.

Palvelukielet:

  • suomi,
  • englanti

Näin suoritat EAS-koulutuksen

Ilmoittaudu EAS-kurssille ilmoittautumislomakkeella. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lisätietoja koulutuksen suorittamisesta.

Kurssiin sisältyy neljän (4) tunnin verkkoteoriaopetus. Voi suorittaa verkkoteoriatunnit omaan tahtiin tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Verkko-oppitunnit ovat puhuttu suomeksi ja tekstitetty englanniksi tai ruotsiksi.

Teoriatunnit suoritetaan sähköisessä oppimisympäristössä, jossa voit harjoitella myös teoriakokeeseen sitä ajokorttiluokkaa varten, jota olet suorittamassa.

Kun EAS-koulutus on suoritettu ja kurssimaksu maksettu, löytyy todistus oppilaan omilta sivuilta oppimisympäristöstä.

Tarvitset todistusta teoriakokeeseen mennessä. Lisäksi opetusluvalla opiskelevan täytyy pitää EAS-todistusta mukana ajoharjoittelussa.

Tarvitseko myös ajo-opetusta?

EAS-kurssiin ei kuulu ajo-opetusta. Jos olet hankkimassa mopokorttia, mopoautokorttia, mönkijäkorttia tai traktorikorttia, suosittelemme, että ilmoittaudut kurssille, joka sisältää EAS-teorioiden lisäksi vapaaehtoista ajo-opetusta:

Mopo ja mopoauto

Kurssit ja mopo- ja mopoauto-opetukseen. Ajo-opetusta keväästä syksyyn ja teoriatunteja läpi vuoden.

Mönkijä ja traktori

Kurssit mopolle, mönkijälle ja moottorikelkalle.

Henkilöautokortti opetusluvalla?

Jos olet suorittamassa ajokorttia opetusluvalla eikä sinulla ole muuta ajokorttia, sinun täytyy suorittaa EAS-teoriatunnit autokoulussa.

Opetuslupaoppilaan on suoritettava EAS-koulutus ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistus koulutuksesta on pidettävä ajo-opetuksessa mukana.

Etsi mitä tahansa