Suorita EAS-koulutus helposti ja nopeasti verkossa

Tarvitset Ensimmäisen ajokortin suorittajan* koulutuksen, jos olet suorittamassa mitä tahansa ajokorttiluokkaa, eikä sinulla ole mitään aikaisempaa ajokorttia. Yleensä EAS-koulutus suoritetaan siis mopo- tai henkilöautokurssin yhteydessä.

 Ilmoittaudu EAS-kurssille

EAS-koulutus on kertaluonteinen eli jos sen on kerran suorittanut, sitä ei tarvitse enää suorittaa. Koulutus sisältyy kaikkiin CAP-Autokouluin kursseihin, jolloin sitä ei tarvitse ostaa erikseen.

EAS-kurssiin ei kuulu ajo-opetusta. Jos olet hankkimassa mopokorttia, mopoautokorttia, mönkijäkorttia tai traktorikorttia, suosittelemme, että ilmoittaudut kurssille, joka sisältää EAS-teorioiden lisäksi vapaaehtoista ajo-opetusta:

Jos sinulle riittää pelkästään EAS-koulutuksen teoriatunnit, siirry alaspäin tällä sivulla ja ilmoittaudu kurssille.

(* Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutuksesta käytetään nimeä EAS-koulutus, EAS-kurssi, Liikenteen perusteet tai turvallisuuskoulutus.)

Henkilöautokortti opetusluvalla?

Jos olet suorittamassa ajokorttia opetusluvalla eikä sinulla ole muuta ajokorttia, sinun täytyy suorittaa EAS-teoriatunnit autokoulussa. Löydät täältä kaikki opetuslupa-palvelut.

Opetuslupaoppilaan on suoritettava EAS-koulutus ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistus koulutuksesta on pidettävä ajo-opetuksessa mukana.

(Autokoulussa suoritettavaan henkilöautokurssiin kuulu aina EAS-koulutus.)

Näin suoritat EAS-koulutuksen:

1. Ilmoittaudu EAS-kurssille

Ilmoittaudu EAS-kurssille ilmoittautumislomakkeella. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lisätietoja koulutuksen suorittamisesta.

2. Suorita teoriat netissä

Kurssiin sisältyy neljän (4) tunnin verkkoteoriaopetus. Voi suorittaa verkkoteoriatunnit omaan tahtiin tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Teoriatunnit suoritetaan sähköisessä oppimisympäristössä, jossa voit harjoitella myös teoriakokeeseen sitä ajokorttiluokkaa varten, jota olet suorittamassa.

3. Todistus

Suoritettuasi turvallisuuskoulutuksen-kurssin, saat todistuksen suoritetusta kurssista.

Ilmoittaudu tästä ja suorita EAS-kurssi vaikka tänään:

Ladataan lomaketta...
Aloita valitsemalla toimipisteesi
Opetuksen kieli
Valitse eri kieli
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia valitsemallasi kielellä, mutta tarjoamme kurssia valitse mallasi kielellä alla olevilla paikkakunnilla!
Valitettavasti toimipisteesi ei tarjoa tätä kurssia, mutta voit käydä sen muissa toimipisteissämme:
Pahoittelumme! Mikään toimipaikkamme ei tarjoa, kurssia . Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.
Paikkakunta
Valitse toinen toimipiste
Paketti