Rekrytointi

Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme joukkoomme reippaita ja itsenäiseen työhön kykeneviä ammattilaisia.

 

Oletko Sinä uusi työkaverimme, joka haluaa kaltaiseesi porukkaan? Kuulemme myös mielellämme toiveesi alueesta, jossa haluaisit työskennellä.

 Katso avoimet työpaikat

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo merkittävää lisäarvoa asiakkailleen kehittämällä edistyneitä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP on digitaalisaation edelläkävijä alallaan vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen. Vuonna 2022 CAP-Groupissa työskentelee yhteensä lähes 650 henkilöä, joista Suomessa on noin 500 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP on kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Meillä henkilöstö on tärkein voimavaramme. Millaiset ihmiset - sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Palvelemme asiakkaitamme lähes 200 pisteellä ja lisää on tulossa.

CAPissä on mahdollista tehdä työtä palkkatyössä tai oman yrityksesi kautta sopimuskouluttajana. Tukenasi on mukava työyhteisö ja laaja asiantuntemus.

Odotamme Sinulta hyvää asennetta työntekoon, ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja Sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa hakiessasi liikenneopettajan työtehtäviä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haluat haasteita ja kenties edetä urallasi, niin pyrimme tarjoamaan Sinulle sopivan työpaikan – vieläpä kotiseudullasi.

Oletko Sinä uusi työkaverimme, joka haluaa kaltaiseesi porukkaan? Kuulemme myös mielellämme toiveesi alueesta, jossa haluaisit työskennellä.

Katso avoimet työpaikat sivun alaosasta ja hae pian Sinulle parhaiten sopivaan tehtävään!